Εκτυπώστε τη σελίδα
05-01-2013 16:01

Mάριος Γκιούρδας: «Είναι άδικο»

O Mάριος Γκιούρδας έκανε δίδυμο με τον Νίκο Σαμαρά στην Εθνική για πολλά χρόνια και φυσικά είναι συντετριμμένος.

Όπως μας είπε: «Τα λόγια είναι πλέον πολυτέλεια. Ότι και να πούμε είναι λίγο, αλλά δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην αδικία της ζωής. Ήταν ένα παιδί που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, βασανίστηκε και πάνω που πήγε να κάνει μια νέα αρχή, κόπηκε το νήμα της ζωής του. Εκτός από συμπαίκτες, ήμασταν και φίλοι εκτός γηπέδων και κάναμε οικογενειακή παρέα. 

Πιστεύω ότι έπρεπε να αναβληθούν όλοι οι αγώνες. Τα έξοδα που επικαλούνται είναι φτηνές δικαιολογίες. Απλά αυτοί που τα λένε δεν ξέρουν την ιστορία του ελληνικού βόλει. Και με την αναβολή δεν θα γύριζε πίσω ο Νίκος, αλλά θα έδειχνε το άθλημα ότι ξέρει να τιμά τους ανθρώπους του».

Ο Γκιούρδας υπήρξε συμπαίκτης με τον Σαμαρά μόνο στον Μίλωνα τη σεζόν 2011-12 όπου η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανέβηκε στην Βόλεϊ Λιγκ.

Σχετικά άρθρα

  • «Στη Λήμνο δεν υφίσταται πλέον Δημοτικό Γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς”»
    Την άλωση του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Νίκος Σαμαράς" στη Λήμνο που οδηγεί σε αφανισμό και αναστολή λειτουργίας των ομάδων βόλεϊ και χάντμπολ του νησιού καταγγέλουν οι έφοροι των δύο αθλημάτων μετά την παραχώρηση του κλειστού αποκλειστικά για τις υποχρεώσεις του Ηφαίστου που θα αγωνίζεται στην basket league.
  • Ντροπή! Πετάνε έξω το βόλεϊ από το γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» στη Λήμνο
    Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λήμνου η απόφαση του Δήμου να παραχωρήσει το κλειστό γυμναστήριο του νησιού αποκλειστικά για χρήση της ομάδας μπάσκετ η οποία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Basket League.
  • Σαμαράς: «Να μας γίνει μάθημα η ήττα»
    Την ήττα με 3-1 υπέστη η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στο Αιγάλεω, ύστερα από κακή εμφάνιση για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Pre League και ο προπονητής της Ένωσης Γιώργος Σαμαράς, σχολίασε στο Volleynews για το αποτέλεσμα:
  • 'Επαιξαν βόλεϊ τα Δημοτικά σχολεία της Αθήνας
    Στο κλειστό του Μοσχάτου βρέθηκαν τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων της Δ' Περιφέρειας Αττικής το πρωί της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου και είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να μάθουν βόλεϊ.

  • Παίδες: Συγχαρητήρια και μηνύματα Καραμπέτσου για την επόμενη μέρα (video)
    Η ΕΟΠΕ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της επίσκεψης του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου μαζί με τους συνεργάτες του, στα αποδυτήρια της Εθνικής Παίδων, μετά την πρόκριση της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, για να δώσει συγχαρητήρια αλλά και να στείλει τα μηνύματα του στο μέλλον.

1 σχόλιο

  • Comment Link Γιάννης Ανδρεάδης Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 14:21 posted by Γιάννης Ανδρεάδης

    Ο Γκιούρδας υπήρξε συμπαίκτης με τον Νίκο Σαμαρά και την σεζόν 2009-2010 στον "ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ" όπου η ομάδα επίσης ανέβηκε στη Βόλεϊ Λιγκ.