1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-05-2017 13:27

Ψάρρας: «Μια σεζόν αντάξια του Εθνικού» (video)

Στο περιθώριο της φιέστας, ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Ψάρρας μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την οργάνωση των ακαδημιών και τον Εθνικό που ονειρεύεται στην Volley League
«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία φιέστα, ωραία γιορτή. Οργανώθηκε πολύ όμορφα από τη διοίκηση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθε κόσμος κοντά μας, αλλά πιο πολύ χαρούμενος είμαι που έίναι εδώ μικρά παιδιά.

Οι καδημίες του εθνικού οργανώνονται, γιατί πέρα από τη βιτρίνα πρέπει να μείνει κάτι στο άθλημά μας. Και αυτό σήμερα ήταν κάτι πολύ αισιόδοξο, μας κάνει να ελπίζουμε για το μέλον. Ο Εθνικός οργαγώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Ονειρεύομαι μια πολύ δυνατή ομάδα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για όλους. Για μας η χρονιά θα είναι πιο εύκολη από τη φετινή. Και εξηγώ. Φέτος θέλαμε μόνο νίκες. Οποιαδήποτε απώλεια, ακόμη και σετ ήταν πρόβλημα. Του χρόνου δεν θα υπάρχει αυτό. Θα είμαστε πιο χαλαροί πιο άνετοι και πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ ωραία χρονιά. Μια σεζόν που θα είναι αντάξια αυτού του όμορφου σωματείου.

Θέλω να κρατήσουμε τον ίδιο κορμό αθλητών, να κάνουμε λίγες προσθήκες και να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ