1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2017 19:24

Ανοίγει η αυλαία των πλέι άουτ στην Αγυιά

Η ώρα των πλέι άουτ έφτασε. Mία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση τους στην 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί και πάλι τον Ηρακλή Χαλκίδας στο πρώτο παιχνίδι παραμονής. Η Κύζικος που επίσης συμμετέχει έχει ρεπό.
Ο Ηρακλής Χαλκίδας νίκησε στο Κουκούλι με 3-2 σετ και εκμηδένισε το βαθμολογικό πλεονέκτημα της Παναχαϊκής. (1η αγωνιστική, πλέι άουτ, 1/4, 20.00, Διαιτητές: Κουτσούλας, Γεροθόδωρος).

Με αυτόν τον αγώνα που θα γίνει στο γυμναστήριο της Παναχαικής στην Αγυιά ανοίγει η σειρά των αγώνων των πλέι άουτ όπου η Παναχαϊκή, ο Ηρακλής Χαλκίδας και η Κύζικος Νέας Περάμου θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την τελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Α2 μαζί με τον ΑΟ Ορεστιάδας. Και οι τρεις ομάδες θα ξεκινήσουν με μηδέν βαθμούς.

Η Παναχαϊκή μετά από πολύ καιρό επιστρέφει στην φυσική της έδρα, στην Αγυιά σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει και τους οπαδούς της που αναμένεται να την στηρίξουν. Η εβδομάδα που μεσολάβησε βοήθησε για να γίνουν αποθεραπείες και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα πηγαίνει στην Πάτρα για να πάρει και πάλι τη νίκη που θα ανοίξει και το δρόμο για την παραμονή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Να σημειωθεί πως ο Ηρακλής Χαλκίδας νίκησε την Παναχαϊκή και στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου. Στην 11η αγωνιστική στην Χαλκίδα επικράτησε 3-0 (25-20, 25-23, 25-20). Στην 22η αγωνιστική ο Ηρακλής Χαλκίδας νίκησε την Παναχαϊκή 3-2 (25-23, 19-25, 15-25, 25-25, 15-10).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ