1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-09-2013 16:44

Δήλωσε συμμετοχή ο Απόλλωνας

Σαν να μην τέθηκε ποτέ η πρόταση να μην συμμετάσχει, για οικονομικούς λόγους, η ανδρική ομάδα βόλεϊ στο πρωτάθλημα, προχωρά ο Απόλλων Πατρών. Οι «μελανόλευκοι» θα συμμετάσχουν κανονικά στην Α' Κατηγορία της ΕΣΠΕΠ και μάλιστα ήδη δήλωσαν συμμετοχή. Αυτό αποφασίστηκε στο προχθεσινό ΔΣ του Συλλόγου, στο οποίο το βόλεϊ σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Η αλλαγή σε σχέση με πέρυσι είναι ότι ο Απόλλων θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με νέο προπονητή, καθώς έγινε αποδεκτή από την διοίκηση η παραίτηση του μέχρι πρότινος τεχνικού της ανδρικής ομάδας Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Μάλιστα ήδη από το βράδυ της Δευτέρας με το που τελειώσε το ΔΣ και «έκλεισε» το θέμα του βόλεϊ οι «μελανόλευκοι» άρχισαν τις πρώτες σκέψεις για τον νέο προπονητή και ίσως ακόμη και σήμερα σε αυτή την υπόθεση να υπάρξει επί της ουσίας εξέλιξη.

Βέβαια σε αυτή την ιστορία εκείνο που τελικά έχει σημασία είναι ότι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ και ότι από αυτή την ιστορία ο Σύλλογος βγαίνει πιο δυνατός και προχωρά. Και λογικά πλέον θα πρέπει να δώσει και μεγάλο βάρος στις υποδομές σε ό,τι έχει να κάνει με την ανδρική ομάδα.

1 σχόλιο

  • Comment Link Dimitris miami beach Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 21:11 posted by Dimitris miami beach

    Η παράγκα του ... και τα παραγκόπουλα περί αυτού......κύριοι είσαστε για γέλια, αφου παραιτήσατε ότι πιο αξιοπρεπές είχατε την περυσινή χρονιά, ξαναστήστε τώρα το μαγαζάκι σας. Ρε δεν πάτε να πουλήστε καννα μπακαλιαράκι καλύτερα και αφήστε το παραγοντισμό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ