1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-09-2013 16:42

Νέος προπονητής, νέα κατηγορία, νέα χρονιά για τις γυναίκες της Παναχαϊκής

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, ολοκλήρωσε τον κύκλο της με την Λούλα Τριανταφυλλοπούλου στο τιμόνι και ετοιμάζεται να κάνει… «restart» και να ξεκινήσει μια νέα εποχή… Με τον Κυριάκο Κοκόλα στο ρόλο του οδηγού, οι «κοκκινόμαυρες αμαζόνες» θα ξεκινήσουν από την Α” τοπική Κατηγορία της ΕΣΠΕΠ με στόχο την άνοδο και να αρχίσουν την… ανάβαση προς τα ψηλά της Ελληνικής Πετοσφαίρισης.


Έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας στο κλειστό στην Αγυιά, δόθηκε η έναρξη της σεζόν 2013-14 και το παρών έδωσαν 16 παίκτριες

Οι «παλιές» Ζήκου, Χαμαλίδου, Κουγέα, Παπανδριοπούλου, Παρασκευοπούλου, Λάγιου, Βλασταρά, Σταματέλου, Βασιλακοπούλου, Φίλια και Μπρούμα… συνάντησαν τις «νέες» Μιρζέ, Πρίφτη, Μανωλοπούλου, Υφαντή και Ναβροζίδου που θα ενισχύσουν την Παναχαϊκή στο καινούργιο της ξεκίνημα.

Απουσιάζε η Βούλα Μποχρίνη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι των Κοκκίνου και Καράκογλου… Η ουσιαστική απώλεια της ομάδας, είναι η μεταγραφή της Βιβής Κουμανίδου στον Απόλλωνα.

Τα κορίτσια της ΠΓΕ, συνομίλησαν με τους εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής Φίλια και Τσούνα και ακολούθως πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κυριάκου Κοκόλα.

Τα «νέα» αποκτήματα της ΠΓΕ
Ματίνα Μιρζέ (Ολυμπιάδα)
Δέσποινα Πρίφτη (ΠΑΣ Ναυπάκτου)
Ελένη Μανωλοπούλου (ΕΑΠ)
Χριστίνα Ναβροζίδου (Μεδεών Λαμίας)
Χριστίνα Υφαντή (Παπάγου)


Κυριάκος Κοκόλας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέλαβα το γυναικείο τμήμα της Παναχαϊκής. Στόχος μας είναι η άνοδος. Ζητήσαμε από την ΕΣΠΕΠ να πάρουμε την θέση του ΠΑΣ Ναυπάκτου που διαλύθηκε στο Περιφερειακό, αλλά δεν μας απάντησαν ποτέ. Η ομάδα μας πιστεύουμε ότι είναι σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τις ομάδες του Περιφερειακού, όμως θα αγωνιστούμε στην Α” τοπική κατηγορία και στο Κύπελλο για να έχουμε παραπάνω παιχνίδια στα πόδια μας και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμες. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και πολύ δυνατό υλικό από τις ακαδημίες. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα και με ηρεμία»

Πηγή: pgeole.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ