1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-08-2013 20:43

13 αποχωρήσεις από τις γυναίκες της Δραπετσώνας

Πολλες είναι οι αλλαγές στη γυναικεία ομάδα της Δραπετσώνας που θα αλλάξει εξ ολοκλήρου με αποτέλεσμα να αναθεωρηθούν και οι στόχοι στο επόμενο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Και αυτό γιατί ούτε λίγο ούτε πολλοί υπήρξαν 13 αποχωρήσεις. 
 

Συγκεκριμένα:

Η Κωνσταντίνα Βλάχου (Α-Λ), παραχωρήθηκε με ελεύθερη μετεγγραφή στο Θρίαμβο, ομάδα που θα τεθεί αντίπαλος της Δραπετσώνας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.


Οι Κατερίνα Στρατίκη (Κ) και Φιλιώ Παπαδάκη (Α-Δ), παραχωρήθηκαν με ελεύθερη μετεγγραφή στην ΑΕ Αμπελοκήπων, ομάδα της Β΄ Εθνικής ΕΣΠΑΑΑ.

Οι Βάσω Πατσιαβουδη (Δ-Α) και Αμαλία Ορνιθοπούλου (Κ), παραχωρήθηκαν με ελεύθερη μετεγγραφή στον Πειραικό, ομάδα που θα τεθεί κι αυτή αντίπαλος της Δραπετσώνας στο πρωτάθλημα.

Επίσης, επέστρεψαν στους συλλόγους τους οι αθλήτριες που είχαν παραχωρηθεί στην ομάδα με υποσχετική ή λόγω προσωρινής αναστολής δραστηριότητας, οι:

Η Ιωάννα Γκουντιμένο (Κ-Δ), επέστρεψε στον Ολυμπιακό και από εκεί παραχωρήθηκε στον Ηρακλή Κ.

Η Ειρήνη Κοκκινάκη (Λ-Α), επέστρεψε στον Ολυμπιακό, για να στελεχώσει τις ομάδες νεανίδων και γυναικών.

Η Δανάη Μουρατίδη (Π), επέστρεψε στον Ολυμπιακό και από εκεί παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο, ομάδα της Α2.

Η Παρί Κατραμάδου (Κ), επέστρεψε στον Ολυμπιακό και από εκεί παραχωρήθηκε στο Κολλέγιο DEREE, ομάδα της ΕΣΠΑΑΑ.

Η Σοφία Δούκα (Α), επέστρεψε στον Ολυμπιακό και από εκεί παραχωρήθηκε στην ΑΕ Ρέντη , ομάδα που μετέχει μαζί με Δραπετσώνα στον Β΄ όμιλο της Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Οι Σιμπέλα Ρασίμι (Π) και Δήμητρα Πέρρα (Λ), επέστρεψαν στον Πανελλήνιο, ομάδα της Β΄ Εθνικής ΕΣΠΑΑΑ.

Η Άλκηστη Αργυρού (Δ), επέστρεψε στο ΓΣ Ηλιούπολης, ομάδα της Α2.
 
Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά τις αποχωρήσεις αυτές η ομάδα αλλάζει στο σύνολο της και μαζί μ΄ αυτές τις αλλαγές, αλλάζουν και οι στόχοι του συλλόγου. Τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθουν οι προσθήκες του έμψυχου δυναμικού και οι φετινοί στόχοι .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ