1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-08-2013 14:32

Επτά μεταγραφές για τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας

Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις του τμήματος βόλεϊ των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α' ΕΣΠΑΑΑ.

Αποκτήθηκαν οι:
-     Λουκία Νάκου (35 χρ., 1.69).  Η Λουκία είναι  τα τελευταία χρόνια από τις κορυφαίες πασαδόρους της κατηγορίας.  Έχοντας αγωνιστεί στην Α2 (ΖΑΟΝ), στη παλαιά Β΄ Εθνική (Αγ. Παρασκευή) και τα τελευταία 6 χρόνια στη Νίκη Αμαρουσίου, καθώς και της ήδη αξιόλογης καριέρας της ως προπονήτριας (έχοντας καταγράψει επιτυχίες με τις κορασίδες και παγκορασίδες του ΑΟ Παλλήνης)  θεωρείται δικαίως ως παίκτρια- προπονήτρια εντός του αγωνιστικού χώρου.

-    Πωλίνα Πατραμάνη (27 χρ., 1.71). Η Πωλίνα παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ιδιαίτερη εμπειρία αγωνιζόμενη ως ακραία στην Α2 (ΑΘΛΕΣΗ), στη Χερρονάσιος, στη ΓΑΣΜ Μεσσαρας αλλά και στη Νίκη Αμαρουσίου από την οποία αποκτήθηκε. Έχει σημαντικές επιτυχίες στο beach volley και θεωρείται παίκτρια για όλες τις δουλειές.  Έχει εξαιρετικά ποσοστά σε  υποδοχή και “καθαρίζει” αμυντικά, ενώ και στην επίθεση είναι μια πάρα πολύ αξιόπιστη επιλογή.

-    Ελένη Σταγιά (19χρ., 1.80). Η εξελίξιμη Ελένη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη εμπειρία από την Α1, έχοντας αγωνιστεί προ διετίας ως βασική με την ομάδα του Πανελληνίου. Διαθέτει εξαιρετικά φυσικά προσόντα και ισχυρή θέληση και ως εκ τούτου έχει τις δυνατότητες πολύ σύντομα να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου βόλλεϋ.

-    Μαρία Παπακώστα (18 χρ., 1,68), παραχωρήθηκε για δεύτερη χρονιά με υποσχετική από τον Ηρακλή Κηφισιάς. Παρόλο που τη περασμένη χρονιά αγωνίστηκε μέχρι τον Νοέμβριο, λόγω της συμμετοχής της στις Πανελλήνιες εξετάσεις, τόσο ο προπονητής όσο και η Διοίκηση πιστεύουν στην υψηλή αγωνιστική της διάθεση και εκτιμούν ότι αποκτώντας τις απαιτούμενες εμπειρίες μπορεί  τα επόμενα χρόνια να είναι από τα δυνατά όπλα της ομάδας , ως πασαδόρος.

-    Μαντώ Βλάχου (16 χρ., 1.80), έχει ήδη την εμπειρία ενός final-four κορασίδων από την περσινή της συμμετοχή, ως βασική, με τα χρώματα της ΑΕΚ. Προικισμένη με πλούσια φυσικά προσόντα είναι επένδυση για το παρόν αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

-     Ασημίνα Παπαδοπούλου (15 χρ., 1.76), παραχωρήθηκε με υποσχετική από τον ΑΟ Ροδοπολης και πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο.

-    Τέλος η μικρή Δήμητρα Παπακώστα (13 χρ.) – αδελφή της Μαρίας – αποκτήθηκε από τον ΑΟ Ροδόπολης και θα βοηθήσει την ομάδα των παγκορασίδων.

    Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών το ρόστερ της Γυναικείας ομάδας, που θα αξιοποιήσει τη φετινή αγωνιστική χρονιά ο προπονητής Τζέρι Αρμάος, διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

-          Λουκία Νάκου (35, Π, 1.69)
-          Μαρία Παπακώστα (18, Π, 1,68)
-          Ευγενία Παπαγιώργου (16, Π, 1.73)
-          Νάνσυ Νικολάου (27, Α, 1.75)
-          Πωλίνα Πατραμάνη (27, Α, 1.71)
-          Ειρήνη Νικηφόρου (16, Α, 1.76)
-          Ασημίνα Παπαδοπούλου (15, Α, 1.76)
-          Ελένη Στάγια (19, Δ, 1.80)
-          Ελισάβετ Παπαδέδε (18, Δ-Κ, 1.78)
-          Φωτεινή Βασιλείου (34, Κ, 1.78)
-          Έμιλυ Κωνσταντέλλου (16, Κ, 1.81)
-          Μαντώ Βλάχου (16, Κ, 1.80)
-          Βέρα Παππά (26, Λ, 1,58)
-          Αλεξάνδρα-Αλτέα Κούρτι (17, Λ, 1.64)
-          Σοφία Ιωσηφίδη (18, Λ, 1.60)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ