1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-08-2013 11:56

Νέα γυναικεία ομάδα στη Θράκη

Εδώ και λίγους μήνες, έχει γεννηθεί μια νέα ομάδα στο χώρο του Θρακιώτικου γυναικείου βόλεϊ. Και φέτος θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο στα πρωταθλήματα της ΈνΕδώ και λίγους μήνες, έχει γεννηθεί μια νέα ομάδα στο χώρο του Θρακιώτικου γυναικείου βόλεϊ. Και φέτος θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο στα πρωταθλήματα της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας.ωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας.


Και το όνομα αυτής … Φοίνικας Αλεξανδρούπολης.

Άνθρωποι νέοι με μεράκι και αγάπη για το άθλημα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και από πολύ νωρίς βάλθηκαν να μας εκπλήξουν ευχάριστα. Παρότι, μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής Γρήγορα από μια μικρή παρέα, ο Φοίνικας μεγάλωσε και πλέον αριθμεί έναν σημαντικό αριθμό μελών και αθλητριών  που από την Δευτέρα 26 Αυγούστου θα ξεκινήσει προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα γυναικών.

Το ρόστερ του Φοίνικα έχει ήδη διαμορφωθεί – απομένουν ίσως κάποιες τελευταίες πινελιές. Στόχος, όπως δηλώνουν τα στελέχη του, να απολαύσουν οι αθλήτριες το βόλει, να χαρούν και να διασκεδάσουν στο γήπεδο. «Ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια και σήμερα μετά από 8 μήνες είμαστε έτοιμοι για την νέα χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της περιφέρειάς μας με μοναδικό στόχο την διασκέδαση μέσα από τα παιχνίδια και την ανάδειξη ακόμη περισσότερο, του αθλήματος που τόσο αγαπάμε» δήλωσε στο ThrakiSportS ο προπονητής του Φοίνικα Θόδωρος Βουρδόλης.

Τον χειμώνα που μας πέρασε, οι προπονήσεις διεξάγονταν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, το οποίο αρκετές φορές αποδείχθηκε μικρό. Το γηπεδικό είναι ένα ζήτημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η διοίκηση. Όπως σημειώνει ο κ. Βουρδόλης, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπήρχε οργασμός εργασιών στο σωματείο για να είναι έτοιμο με την έναρξη της σεζόν. Ιδιαίτερη βάση έχει δοθεί στην προβολή του συλλόγου που πολύ σύντομα θα έχει και την ηλεκτρονική σελίδα όπου θα προβάλλονται όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Να σημειωθεί, ότι οι άνθρωποι που το στελεχώνουν έτρεξαν τα θέματα των χορηγιών αλλά και των οργανωτικών θεμάτων και οι ανακοινώσεις κρύβουν πολλές εκπλήξεις, δυνατότητες και προσφορές για τα μέλη του Φοίνικα.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι στις 2 Σεπτεμβρίου, ξεκινά προπονήσεις και ομάδα κορασίδων με στόχο την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου 2014-2015. Η επιλογή των κοριτσιών έγινε καθ'ολη την διάρκεια της θερινής περιοδου και την παραπάνω ημερομηνία θα δώσουν το «παρων» οι 12 αθλήτριες που θα την στελεχώσουν.

Πηγή: Thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ