1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-08-2013 20:04

Τα «αστέρια» της Αχαϊας εν δράσει (φωτο)

Άλλη μια αθλητική εκδήλωση από τον Α.Ο Αστέρια Αχαϊας Sports Academy ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το τουρνουά beach volley που διοργάνωσε το δίδυμο των Αστεριών Κοκόλας Κ. -Τσάμης Θ. ξεπέρασε προσδοκίες με αποτέλεσμα να αποζημιώνει άπαντες στο τέλος του. Η συνεργασία της επιχείρησης Mayari Pueblo Del Mar του κ. Ντουφεξή Ιωάννη και με την υποστήριξη του χορηγού της εκδήλωσης κ. Πισπιρίγκου Ανδρέα Εισαγωγές-Εμπορία-Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στάθηκαν αρωγοί στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σε ένα απολαυστικό τριήμερο(9-10-11/8) οι 34 ομάδες(22 αντρικές-12 γυναικείες) έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας συγκινητικές στιγμές στο κοινό. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Mayari Pueblo Del Mar στη παραλία της Κάτω Αχαϊας ανάμεσά τους επαγγελματίες βολλευμπολίστες, τμήματα ακαδημιών,  προπονητές, αθλητικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και πολλοί φίλοι του συναρπαστικού αθλήματος του καλοκαιριού παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τους αθλητές σε κάθε φάση. Νικητές στη κατηγορία των Γυναικών το δίδυμο Πατακοπούλου Μοσχούλα-Δουλγεράκη Στέλλα οι οποίες αντιμετώπισαν στο τελικό τις Κόλλια Έλενα-Σούλη Κατερίνα και επικράτησαν με 2-0 σέτ. Στην κατηγορία των ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Σαλαβασίδης Παναγιώτης-Βλαχοστάθης Σωτήρης οι οποίοι νίκησαν στο ται μπρέικ τους Παπαδόπουλο Παναγιώτη-Μητρογιάννη Αλέξανδρο.

Μετά τους τελικούς ακολούθησαν οι βραβεύσεις με την βράβευση της 2ης θέσης των γυναικών από έναν άνθρωπο που εκτιμούμε απεριόριστα στον Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας τον κ. Σπηλιωτόπουλο Ιωάννη,  να παραδίδει τα τρόπαια, τα μετάλλια και ισοτονικά ποτά στην ομάδα των Κόλλια Έλενα-Σούλη Κατερίνα.

Η βράβευση της 1ης θέσης των γυναικών έγινε από τον Διευθυντή των ακαδημιών βόλεϋ του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας τον Κοκόλα Κυριάκο, να παραδίδει τα τρόπαια, τα μετάλλια και την χρηματική επιταγή στην ομάδα των Πατακοπούλου Μοσχούλα-Δουλγεράκη Στέλλα.


Η βράβευση της 2ης θέσης στους άνδρες έγινε από τον Διευθυντή Μπάσκετ των ακαδημιών του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας τον Σαράντη Χρήστο, να παραδίδει τα τρόπαια, τα μετάλλια και ισοτονικά ποτά στην ομάδα των Παπαδόπουλου Παναγιώτη-Μητρογιάννη Αλέξανδρου.

 
Την βράβευση για την πρώτη θέση στους άνδρες έκανε ο ιδιοκτήτης του Mayari Pueblo Del Mar ο κ. Ντουφεξής Ιωάννης να παραδίδει τα τρόπαια, τα μετάλλια και την χρηματική επιταγή στην ομάδα τωνΣαλαβασίδη Παναγιώτη-Βλαχοστάθη Σωτήρη.

Για το λόγο ότι όλο αυτό το τριήμερο οι φάσεις ήταν πολλές και οι στιγμές περισσότερες πατήστε το παρακάτω link για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τους αγώνες:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.558275760887201.1073741846.198099543571493&type=1.

πηγή: asteria-achaias.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ