1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2013 22:40

Έπεσε «Κεραυνός» με Δημητριάδη στο Ωραιόκαστρο

Σημαντική προσθήκη στο κομμάτι των ακαδημιών και πιο συγκεκριμένα ως υπεύθυνος αυτών, στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, είναι πλέον ο Γιώργος Δημητριάδης. Μαζί με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Άγγελο Σολκίδη, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του και παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πάγκο του συλλόγου, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Δημητριάδη Γιώργο, ο οποίος θα αναλάβει υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του τμήματος Βόλεϋ  του συλλόγου και συνεργάτης του κ. Σολκίδη στο γυναικείο τμήμα . 

Ο Γιώργος Δημητριάδης είναι γεννημένος στην Έδεσσα. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής (MSc) με ειδικότητα πετοσφαίριση. Υπήρξε αθλητής πετοσφαίρισης στον Γ.Α.Σ Έδεσσας   Την περίοδο 2000-2001 ως υπεύθυνος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής του Δήμου Λαγκαδά συμβάλει στην ίδρυση  του τμήματος Βόλλευ του Α.Σ.Κ. Λαγκαδά. Την περίοδο 2000-2004 διετέλεσε προπονητής στην ΑΣΚ Λαγκαδά σε όλα τα τμήματα πετοσφαίρισης, την περίοδο 2004-2007 προπονητής στην Γ.Ε. Ιεράπετρας Κρήτης και την σεζόν 2007-2008 προπονητής στον Α.Ο ΛΑΤΟ Αγίου Νικολάου Κρήτης. Την περίοδο 2011-12 κατέκτησε ως προπονητής το πρωτάθλημα της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας της Ε.ΠΕ.Σ.Θ με την ομάδα του ΣΑ Πειραματικού  και το 2012-23 συνέχισε στο προπονητικό τιμ του γυναικείου τμήματος και προπονητής των ομάδων κορασίδων και παγκορασίδων του Πειραματικού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ