Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-07-2013 12:49

Η Εθνική Κορασίδων και οι απονομές της ΕΣΠΕΜ (φωτό)

Εκδήλωση για την απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στους πρωταθλητές όλων των κατηγοριών πραγματοποίησε η ΕΣΠΕΜ στα Γρεβενα


 

Στο κατάμεστο από φίλους του αθλήματος γήπεδο, παρευρέθηκε η Εθνική ομάδα των Κορασίδων η οποία έπαιξε φιλικό παιχνίδι με επίλεκτες αθλήτριες της ένωσης. Για την ιστορία, η γαλανόλευκη πήρε τη νίκη με 3-0. Τον δήμο Γρεβενών εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας της Δημοτικής Αρχής κ.Ανδρέας Τόσκας ο οποίος και απένειμε το κύπελλο του πρωταθλήματος της κατηγορίας των γυναικών στην ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών. Στην εκδήλωση απένειμαν κύπελλα ο δημοτικός σύμβουλος κ.Ιωάννης Παναγιωτίδης και η διεθνής αθλήτρια, Εύα Χαντάβα.


Οι απονομές έγιναν ως εξής:

Στην κατηγορία των Ανδρών με Πρωταθλητή τον Ζαφειράκη Νάουσας, δεύτερο τον ΓΣ Κοζάνης και τρίτο τον ΠΑΣ Ίκαρο Έδεσσας.


























Στην κατηγορία των γυναικών με πρωταθλήτρια την ομάδα του ΓΣ Γρεβενών, με δεύτερη τον ΓΣ Κοζάνης και Τρίτη τον Πιερικό Κατερίνης
 

Στην Κατηγορία των Εφήβων με πρωταθλητή τον Αριστοτέλη Σκύδρας και δεύτερη την ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις Νεάνιδες με πρωταθλήτρια ομάδα τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, δεύτερη τον ΓΣ Κοζάνης.


 

 

Στην κατηγορία των Παίδων με πρωταθλητή τον Αριστοτέλη Σκύδρας, δεύτερο  Νίκη Αιγινίου και τρίτο τον Ίκαρο Έδεσσας.
Στην κατηγορία των Κορασίδων με πρωταθλήτρια ομάδα τον Πιερικό Κατερίνης, δεύτερη τον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών και τρίτη τον Ποσειδώνα Βέροιας.
 



























Στην κατηγορία των Παμπαίδων με πρωταθλητή την Νίκη Αιγινίου, δεύτερο τον Αριστοτέλη Σκύδρας  και τρίτο τον  Πιερικό Κατερίνης.
Στην  κατηγορία των παγκορασίδων με πρωταθλήτρια τον  Πιερικό Κατερίνης, δεύτερη τον Αριστοτέλη Σκύδρας και Τρίτη την Ακαδημία Καστοριάς.