1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-05-2023 21:09

ΕΣΠΕΔΑ: Στον Εθνικό Πειραιώς η 'Αννα Μαρία Θεοχάρη

Τη συνεργασία με την έμπειρη κεντρική Μαρία Θεοχάρη ανακοίνωσε ο Εθνικός Περαιώς ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η Δ.Ε.Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς και ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας, με μια από τις πιο έμπειρες κεντρικές αθλήτριες που έχει αναδείξει ο χώρος του βόλεϊ, με σημαντικές παραστάσεις και επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες της χώρας μας, την Άννα-Μαρία Θεοχάρη!

Η Άννα-Μαρία έχει κάνει σπουδαία καριέρα με τα χρώματα της ΑΕΚ, του Πορφύρα, του Πανιωνίου ενώ έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων στον Έσπερο Καλλιθέας, στον Ίκαρο Καλλιθέας, στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, στο Π.Φάληρο στην Πετρούπολη.Πρόκειται για μια ακόμα σπουδαία αθλήτρια που αποκτά ο Εθνικός μας, η οποία θα αποτελέσει σημαντικό όπλο στα χέρια του Γιώργου Δερμάτη την φετινή αγωνιστική χρονιά!

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας μετά την συμφωνία με την ομάδα μας ήταν:Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας μετά την συμφωνία με την ομάδα μας ήταν:"Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να αγωνιστώ φέτος με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς.

Ενός ιστορικού σωματείου με ανθρώπους από πίσω του ,που έχουν όραμα και μεγάλους στόχους για το μέλλον της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε υγεία, και η φετινή τόσο σημαδιακή χρονιά για το σύλλογο, που γιορτάζει την  επέτειο των 100 χρόνων Ιστορίας του, να συνδυαστεί με μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, την κατάκτηση του Κυπέλλου, του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία! Την αξίζουν τόσο οι άνθρωποι του τμήματος, αλλά περισσότερο ο κόσμος της ομάδας που διψάει για επιτυχίες"

Καλωσήρθες στον Εθνικό Πειραιώς Άννα- Μαρία!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ