1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2023 18:33

Τοπική Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ: Άνοιξη και Γλυκά Νερά στον τελικό πλέι οφ για το δεύτερο εισιτήριο ανόδου

Ο ΑΟ Άνοιξης και τα Γλυκά Νερά είναι οι δύο ομάδες που θα παλέψουν απο την Τοπική κατηγορια για το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη Β’ Εθνική Life Γυναικών, εκεί που ήδη έχει καταφέρει να βρεθεί ο πρωταθλητής ΑΟ Θρακομακεδόνων. Ο πρώτος τελικός θα γίνει την Παρασκευή (7/4, 21.45)  στο κλειστό της Άνοιξης με τις γηπεδούχες να έχουν το προβάδισμα νικών απο την κανονική περίοδο με 2-0, και θέλουν μία ακόμη για να τελειώσουν τη σειρά. Αν σπάσουν την  έδρα οι φιλοξενούμενες η σερά θα πάει στα Γλυκα Νερά που χρειάζονται συνολικά τρεις νίκες για να παρουν αυτές το εισιτήριο ανόδου.

 Στον πρώτο ημιτελικό ο ΑΟ Άνοιξης πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στο Κολλέγιο Ντερή. Παρά την άνετη επικράτηση στο πρώτο σετ το παιχνίδι έγινε ντέρμπι στα επόμενα δύο. Ωστόσο η ομάδα της Άνοιξης μείωσε τα λάθη στην τελική ευθεία του δεύτερου και του τρίτου σετ και αυτό οδήγησε στο τελικό 3-0 που ήραν αρκετό ώστε να δώσει την πρόκριση στους επερχόμενους τελικούς.

Νίκη με ανατροπή για τα Γλυκά Νερά στον δεύτερο ημιτελικο απέναντι στον Απόλλωνα και πρόκριση στους τελικούς. Ο Απόλλωας πήρε προβάδισμα μετά από ένα εντυπωσιακό πρώτο σετ που κρίθηκε στο 28-30. Παρόλα αυτά η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική στη συνέχεια. Τα Γλυκά Νερά ανέβασαν απόδοση και έφτασαν στη νίκη με 3-1 κατακτώντας το πολύτιμο εισιτήριο της πρόκρισης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ημιτελικοί Play Off  Τοπική Γυναικών

ΑΟ Άνοιξης - ΑΣ Κολλεγίου Ντερή    3-0(25-15,25-23,25-22)Μεταφορά αποτελεσμάτων Α΄ φάσης (2-0): ΑΟ Άνοιξης - ΑΣ Κολλεγίου Ντερή 3-0, 3-1.

ΓΣ Γλυκών Νερών - ΓΣ Απόλλων 3-1(28-30,25-13,25-17,25-13)Μεταφορά αποτελεσμάτων Α΄ φάσης (2-0): ΓΣ Γλυκών Νερών - ΓΣ Απόλλων 3-0, 3-0.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ