Εκτυπώστε τη σελίδα
10-03-2023 13:49

Οι λόγοι που δεν έπαιξαν οι αθλητές της ΑΕ Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα

Από τους παίκτες της Αγίας Παρασκευής που είναι πρωτοπόροι στην LIFE Β εθνική Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ πήραμε την παρακάτω επιστολή για την απόφαση της ομάδας των βορείων προαστίων να μην κατέβει χθες κόντρα στη Χαλκίδα για την 10η αγωνιστική που είνια ακόμη  σε εξέλιξη . Οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνα  σε βάρος της Αγίας Παρσκευής η οποία έχασε το ματς με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0).  Η επισολή των παικτών αναφέρει:
Έπειτα από επανειλλημένες συζητησεις και ΜΟΝΟ κούφιες και κενές υποσχέσεις από τη διοίκηση , η ομάδα του αντρικού μας -όντας στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής ΕΣΠΑΑΑ- ανακοινωνει ότι:

Η συγκέντρωση των χρημάτων που υποτίθεται ότι θα έκανε η διοικηση για τα οδοιπορικά του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ(!!), είχε ξεκινήσει από τις 24/02/2023. Εως και σήμερα 09/03/2023, δεν έχουν καταβληθεί. Για τους μήνες, Ιανουάριο - Φεβρουάριο, καταλαβαίνετε πως δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση.

Η διοίκηση, αδυνατεί να διαχειριστεί ακόμα και βασικες ανάγκες των αθλητών (ακόμα και τις εμφανίσεις αγώνα) και το ανδρικό τμήμα δεν στηρίζεται με κανέναν τρόπο.

Η ομάδα χτίστηκε πάνω σε συμφωνίες ,οικονομικές και μη,που η ίδια στάθηκε ανήμπορη και ανεπαρκής να υλοποιήσει στο μεγιστο βαθμό.

Οι αθλητές και το προπονητικό τιμ, με το φιλότιμο, τη διάθεση και την προσπάθεια τους εβαλαν προτιστως το καλό της ομάδας, και η πορεία της πιστώνεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς.

Μετά τις συνεχόμενες αλλαγές στις ημερομηνίες των πληρωμών, κανένα άτομο από τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ δεν έχει εμφανιστεί τον τελευταίο μήνα σε ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι της ομάδας και ποσο μάλλον ΚΑΝΕΙΣ δεν ήρθε στα ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ραντεβού μεταξύ διοίκησης και παικτών..

Δυστυχώς, ΜΟΝΟ οι αθλητές και το προπονητικό τιμ θέλουν την ΑΝΔΡΙΚΗ ομάδα σε εθνικη κατηγορία και γίνεται εύκολο αντιληπτό με τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η ομαδα για να υπάρξει η συνέχεια του στόχου της ,η οποια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αλλα μόνο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, απαιτεί να καταβληθούν τα χρωστουμενα των μηνών που οφείλονται ώστε να συνεχίσει.

Συνοψίζοντας, η ομαδα αποφάσισε σήμερα , μετά την απόφαση που πήρε η διοικηση, να μην κατέβει στον αγώνα με τη Χαλκίδα με ότι και αν συνεπάγεται αυτό τόσο αγωνιστικά - βαθμολογικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Εκ μέρους όλων των αθλητών της ομάδας βόλεϊ αντρών.

ΜΗΤΤΑΣ Κωνσταντίνος
ΛΙΟΝΤΑΣ Μιχάλης
ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος
ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ Κωνσταντίνος
ΜΑΓΚΑΒΕΤΣΟΣ Θοδωρής
ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ Αίαντας
ΚΑΛΦΑΣ Πασχαλης
ΦΑΚΑΣ Δημήτρης
ΧΟΝΔΡΟΣ Χρήστος
ΦΙΛΟΣ Βασιλης
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Αλέξανδρος
ΤΡΑΝΤΑΣ Χάρης