1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2022 17:41

Εξήντα ημέρες αποκλεισμός και πρόστιμο σε προπονητή βόλεϊ ομάδας της Νάξου

Η Ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης τιμώρησε με 60 ημέρες αποκλεισμό τον προπονητή  του Απόλλωνα Νάξου Γιάννη Φραγκίσκο.

Το θέμα το είχε θίξει αρχικά το volleynews.gr με δημοσίευμά του στις 22 Σεπτεμβρίου, όπου αναφερόταν στην καθυστέρηση της τιμωρίας προπονητή σε αγώνα παγκορασίδων στην Σαντορίνη. Το δημοσίευμα το είχε αναδημοσιεύσει και το islandpress.gr ΕΔΩ όπως και τα μεγαλύτερα πανελλαδικά σάιτ της χώρας,

Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της την προηγούμενη  Δευτέρα η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης επικύρωσε την απόφαση της σχετικής επιτροπής και ο προπονητής της Ναξιώτικης ομάδας Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΑΞΟΥ τιμωρήθηκε με 60 ημέρες αποκλεισμό αλλά και με χρηματικό πρόστιμο.

Στα… βολεϊκά πηγαδάκια συζητούσαν καιρό τώρα, το πρόβλημα με την συμπεριφορά του συγκεκριμένου προπονητή τόσο ως προς της νεαρές αθλήτριες του αλλά και προς τους διαιτητές και ανέφεραν πως ο «κόμπος έφτασε στο χτένι.»

Υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη τιμωρία αναφέρεται σε αγώνα παγκορασίδων μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΑΞΟΥ τον περασμένο Απρίλιο στο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης όταν ο προπονητής ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με γονείς-θεατές στις εξέδρες του γηπέδου, περιστατικό το οποίο αναγράφηκε και στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές.

Αναμένουμε την αντίδραση του ΣΕΠΠΕ (σύνδεσμος προπονητών) για την επαναξιολόγηση της ικανότητας του για την κατοχή κάρτας προπονητή καθώς πλέον η τιμωρία από την ΕΟΠΕ αλλά και οι καταγγελίες στη Νάξο, βρίσκονται στα χέρια του προέδρου του ΣΕΠΠΕ, Γιώργου Σαμαρά.

Παράλληλα είμαστε σε αναμονή για την στάση του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων απέναντι στον συγκεκριμένο προπονητή για την επιπλέον «τιμωρία» του καθώς υπάρχουν αναφορές για «εισβολές» του στο κλειστό γυμναστήριο διακόπτοντας (και οριστικά αναβάλλοντας) προπονήσεις  άλλου σωματείου που φιλοξενείται στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ.

Πηγη:  islandpress.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ