1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2022 16:21

Τουρνουά προετοιμασίας απο τον Ερμή Πατρών (1,2/10)

Σπουδαίο τουρνουά στο κλειστό «Κ. Πετρόπουλος» από 1-2/10, θα διοργανώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών η οποία από φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΠ.

Στο ίδιο τουρνουά θα πάρουν μέρος ακόμη, Ολυμπιάδα, Ερυθρός Αστέρας και ο ΑΣ Ηλιούπολη, ο οποίος αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική ΕΣΠΕΔΑ.

Η ανακοίνωση του Ερμή, αναφέρει: 

«Το 1ο τουρνουά γυναικών που διοργανώνει η ομάδα μας είναι γεγονός. Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο Κώστας Πετροπουλος.Σε συνεργασία με την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας ,την οποία ευχαριστούμε θερμά, θα πραγματοποιηθούν τέσσερις αγώνες προετοιμασίας μεταξύ των ομάδων του Ερμη Πάτρας, του Ερυθρού Αστέρα, της Ολυμπιάδας και της αθηναϊκής Α.Σ Ηλιούπολης.

Στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από την 6η ΥΠΕ για την εθελοντική αιμοδοσία καθώς και εθελοντική αιμοδοσία για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει.Οι ώρες, το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα στο σάιτ της ομάδας μας www.ermis.club.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ