1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2022 13:20

ΕΣΠΕΔΑ: Όλες οι κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου

Τη Δευτέρα 12/9 ολοκληρώθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, οι κληρώσεις Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ  για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, παρουσία παραγόντων, προπονητών σωματείων της Ένωσης. 

Από πλευράς του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΔΑ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Χαλβατζής Νεκτάριος, ο Α΄ αντιπρόεδρος Δελαγραμμάτικας Νίκος, ο Β΄ αντιπρόεδρος Μεταξάς Δημήτρης και το μέλος Μετάνοιας Αναστάσιος, καθώς επίσης και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Πάγκαλος Γιώργος, ο Πρόεδρος και η Γεν.Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Παπαχατζής Πέτρος και Καντλή Κωνσταντίνα και το μέλος Παπαστάμος Παναγιώτης. και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, Τσάκωνας Φάνης και Χαρακίδας Απόστολος.

Μετά το καλωσόρισμα και τις ευχές του προέδρου της Ένωσης, χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών και εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας ο Φάνης Τσάκωνας-στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Νίκος Δελαγραμμάτικας που ξεκίνησε την διαδικασία των κληρώσεων.

Απουσιάζει το ντέρμπι από την 1η αγωνιστική των Γυναικών

Στην πρεμιέρα της Β εθνικής γυναικών που θα ξεκινήσει στις 19/10 σε μια κατηγορία και όχι σε δύο ομίλους όπως πέρυσι, δεν βγήκε κάποιο ντέρμπι κορυφής ενώ ξεχωρίζουν οι συναντήσεις Εθνικού-Μοσχάτου, και ΑΣ Ηλιούπολης κόντρα στο Π. Φάληρο.

Τα ματς της 1ης αγωνιστικής:

Περιστέρι-Θρίαμβος,

Ίρις-‘Ενωση Ιλίου

Αίολος Ταύρου-Γλυφάδα

Μελάς- Κρόνος Αγ. Αναργύρων

Εθνικός Πειραιώς- Μοσχάτο

ΑΣ Ηλιούπολης- ΑΟ Π. Φαλήρου

Η διοίκηση της Ένωσης ευχαριστεί θερμά το δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

 Τα προγράμματα των πρωταθλημάτων-κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ