1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-09-2022 23:23

ΕΣΠΑΑΑ: Δύο ντέρμπι στην πρεμιέρα της Β' εθνικής γυναικών. 'Ολες οι κληρώσεις πρωταθλήματων, κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα(12/9) οι κληρώσεις της Α΄ φάσης των πρωταθλημάτων της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, Τοπικής και Τοπικής 2 Γυναικών και Τοπικής  3 Γυναικών, Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Αγοριών Κ21- Κοριτσιών Κ20, Αγοριών -Κοριτσιών Κ18 και Κοριτσιών Κ18 εκτός συναγωνισμού 2 και εκτός συναγωνισμού 3  καθώς και του Κυπέλλου Ανδρών - Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, για την  αγωνιστική περιόδου 2022-23.

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  πολλοί εκπρόσωποι σωματείων, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΑΑΑ κ. Πρέντζας Σπύρος και ο Αντιπρόεδρος κ. Βουδούρης Κώστας καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Καπάνταης Παναγιώτης. Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την βελτίωση του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων αλλα και της διαιτησίας.

Δυνατή πρεμιέρα στην Β' εθνική γυναικών

Δύο ντέρμπι ανέδειξε η κλήρωση του κορυφαίου πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας γυναικών. Συγκεκριμένα στις 10/10 που θα γίνει το πρώτο σερβίς, η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης από τα φαβορί ανόδου θα υποδεχτεί τη νεοφώτιστη αλλά επίσης πολύ δυνατή Νέα Μάκρη. Ακόμη ο Απόλλων Αγ. Δημητρίου θα αντιμετωπίσει τον Παπάγου, ενώ ο εξαιρετικά δυνατός Φοίβος Μελισσίων θα ξεκινήσει εκτός έδρας από τη Ν. Ιωνία και τους μαχητικούς Ίωνες.

Για να δείτε αναλυτικά όλες τις κληρώσεις των κατηγοριών και του κυπέλλου μπείτε στην καρτέλα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ