1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2022 23:02

ΕΣΠΑΑΑ: Από «μαέστρος» του Αστέρα Αγ. Δημητρίου, ηγέτιδα του Φοίβου Μελισσίων η Δήμητρα Καραγκούνη

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση που αλλάζει τις ισορροπίες στην Β’ εθνική ΕΣΠΑΑΑ, έκανε ο Φοίβος Μελισσίων με την απόκτηση της Δήμητρας Καραγκούνη. Η 25 χρονη (1μ72) πασαδόρος και περυσινή «μαέστρος» του Αστέρα Αγ. Δημητρίου, η οποία τον οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου της Β’ εθνικής ΕΣΠΑΑΑ και στην άνοδο στην Α2 γυναικών, μετακινήθηκε στα Μελίσσια και την ομάδα του δεύτερου Φοίβου που ήταν ο πολύ μεγάλος αντίπαλος του συλλόγου του Μπραχαμίου, στην κούρσα για τον τίτλο.

Η ανακοίνωση του Φοίβου για την σημαντική συνεργασία με την Δήμητρα Καραγκούνη, αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την πολυτάλαντη Δήμητρα Καραγκούνη για την νέα σεζόν της Β Εθνικής 2022-23.

Η Δήμητρα είναι γεννημένη το 1997 και στην μέχρι τώρα καριέρα της έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Κηφισίας, Βριλήσσια, Ηλιούπολη Μελισσιακό και πέρυσι στην ομάδα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών ΕΣΠΑΑ και την άνοδο στην Α2 Εθνική Γυναικών .
Ευχόμαστε στην Δημητρα καλή αρχή, με υγεία κι πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Φοίβου Μελισσίων!”

Η ανακοίνωση για την 18 χρονη(1μ85) κεντρική Ιόλη Γεωργακοπούλου

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την Ιόλη Γεωργακοπούλου!Η Ιόλη είναι γεννημένη το 2000 και προέρχεται από τα σπλάχνα του Φοίβου Μελισσίων με ενδιάμεση στάση το Μαρκόπουλο και το Hampton University στην Βιρτζίνια.Ευχόμαστε στην Ιόλη καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία κι πολλές επιτυχίες!!»

Η ανακοίνωση για την 17 χρονη (1μ85) ακραία Σπυριδούλα Κομίνη

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την Σπυριδούλα Κομίνη. Η Σπυριδούλα είναι γεννημένη το 2005, προέρχεται από τις υποδομές του Φοίβου Μελισσίων και είναι μέλος της Εθνικής Παγκορασίδων ,Κορασίδων και Νεανίδων!Ευχόμαστε στην Σπυριδούλα πολλές επιτυχίες για την νέα σεζόν!»

Η ανακοίνωση για την αρχηγό και ακραία(1μ75), Ευτυχία Μέγκου

« Η διοίκηση του Φοίβου Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή της αρχηγού της γυναικείας ομάδας Ευτυχία Μέγγου!Η Ευτυχία είναι πολλά χρόνια στο σύλλογο κι έχει στελεχώσει όλες τις κατηγορίες με πολλές διακρίσεις !Ευχόμαστε στην Ευτυχία καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Η ανακοίνωση για την ακραία (1μ82),Αργυρώ Δημητρακάκου

«Η διοίκηση του Φοίβου Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την ταλαντούχα παίκτρια Αργυρώ Δημητρακάκου . Προέρχεται από την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας και είναι μέλος των Εθνικών Ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων!Ευχόμαστε στην Αργυρώ καλή αρχή, με υγεία κι πολλές επιτυχίες!»

Φοίβος Μελισσίων (ρόστερ)

Πασαδόροι :Δήμητρα Καραγκούνη

Ακραίες: Αργυρώ Δημητρακάκου, Ευτυχία Μέγκου, Σπυριδούλα Κομίνη

Κεντρικές: Ιόλη Γεωργακοπούλου

Διαγώνιες

Λίμπερο

Προπονητής: Σπύρος Νικολάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ