1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2022 22:31

ΕΣΠΑΑΑ: Στο Φοίβο Μελισσίων η οικογένεια Δημητρακάκου

Από τη Νίκαια στα Μελίσσια η οικογένεια Δημητρακάκου. Η διοίκηση του φιλόδοξου Φοίβου ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή, Παναγιώτη για την ανάληψη της ανδρική ομάδας, και την κόρη του Αργυρώ για την συμμετοχή της στη γυναικεία.

Και οι δύο προέρχονται από μια εκπληκτική χρονιά με τον Ιωνικό Νίκαιας. Αρχικά ο κόουτς ήταν μέλος του προπονητικού τιμ που οδήγησε τον Ιωνικό σε νταμπλ στην Β’ εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, στην άνοδο στην Α2 ενώ οδήγησε στην κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων (Κ18) την ομάδα της Νίκαιας, μεσα στην Μεταμόρφωση. Πρωταγωνίστρια σε ολες αυτές τις επιτυχίες και η κόρη του Αργυρώ η οποία αναδείχτηκε MVP του final-4 των κορασίδων.

Η ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Δημητρακάκο αναφέρει:

«Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας του Φοίβου Μελισσίων με τον Παναγιώτη Δημητρακάκο ο οποίος αναλαμβάνει ως προπονητής της Ανδρικής ομάδας και της ομάδας των Εφήβων!! Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Παναγιώτη»

Η ανακοίνωση για την Αργυρώ Δημητρακάκου που είναι 17 χρονών παίζει ακραία και έχει ύψος 1μ82 αναφέρει:

«Η διοίκηση του Φοίβου Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την ταλαντούχα παίκτρια Αργυρώ Δημητρακάκου . Προέρχεται από την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας και είναι μέλος των Εθνικών Ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων! Ευχόμαστε στην Αργυρώ καλή αρχή, με υγεία κι πολλές επιτυχίες!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ