1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2022 23:03

Στους Νέους Βύρωνος επέστρεψε ο Βαγγέλης Περόπουλος

Γύρισαν σελίδα οι Νέοι Βύρωνος, καθώς ανακοίνωσαν νέο προπονητή στην ανδρική ομάδα τον Βαγγέλη Περόπουλο. Ο τιμ μάνατζερ της εθνικής Γυναικών επέστρεψε στην ομάδα που έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του, ενώ ο σύλλογος μετά την αποβολή του από το πρωτάθλημα τη Α2, θα ξεκινήσει από τη νέα σεζόν από την Β’ εθνική ΕΣΠΑΑΑ.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ανδρική και γυναικεία ομάδα του σωματείου μας. Ο νεαρός φοιτητής ΤΕΦΑΑ, δούλεψε πολύ, πήρε το διδακτορικό του και συνέχισε να βελτιώνεται σε όλα.

Άνοιξε τα φτερά του για να πετάξει σε Ελλάδα και Κύπρο και πήρε μαζί του πολλές ομάδες για να φτάσουν μαζί ψηλά σε δύο φάιναλ φορ πανελληνίων πρωταθλημάτων Κ20, σε έξι ανόδους, σε έξι σεζόν στην Α1 και πολλές άλλες επιτυχίες που έζησε με σωματεία και με τις εθνικές μας ομάδες από το πόστο του team manager στο οποίο μετράει μέχρι και σήμερα επτά χρόνια.

Έκανε μεγάλο ταξίδι και φέτος αποφάσισε να οδηγήσει στη νέα εποχή την ανδρική μας ομάδα. Με συγκίνηση ανακοινώνουμε ότι ο Βαγγέλης Περόπουλος γύρισε στο σπίτι του. Τον καλοδεχόμαστε ως μέλος της οικογενείας μας και ευχόμαστε νέες επιτυχίες και ανόδους.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ