1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2022 15:09

ΕΣΠΕΠ: Πρωταθλητής στο Κ17 αγοριών ο Άθλος Πατρών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου το Final-4 Κ-17 Ανδρών (Παμπαίδων) της Ε.Σ.ΠΕ.Π. στην Πάτρα.

Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 αναδείχτηκε  η ομάδα του Γ.Σ. Άθλος Πατρών, όπου επικράτησε με 3-1 σετ επί της αντίστοιχης ομάδας του Α.Σ.Α. Κόροιβος, σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση, πάθος και με εναλλαγές στο σκορ, που κράτησαν σε αγωνιά τους φίλους του βόλεϊ, οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» στο Κουκούλι.

Την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα Α.Ο. Καλαμάτα ’80, που επικράτησε με 3-0 σετ της ομάδας του Σπαρτιατικού Γ.Σ. στον μικρό τελικό. Τα αποτελέσματα των ημιτελικών ήταν

Α.Σ.Α. Κόροιβος – Σπαρτιατικος Γ.Σ. 3-0, Γ.Σ. Άθλος Πατρών – Α.Ο. Καλαμάτα ’80 3-2

Το Κύπελλο και τα mετάλλια στην Πρωταθλήτρια ομάδα του Αθλου απέμειναν, οι κκ. Χαράλαμπος Μπονάνος Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και Τάκης Πετρόπουλος Αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού του Δήμου Πατρέων.ο Final-4 ήταν αφιερωμένο και στην Εθελοντική Αιμοδοσία, θέλοντας μέσω του αθλητισμού να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες στην Εθνική Προσπάθεια για την προσφορά Ζώης στον συνάνθρωπό μας.

Με αφορμή της διεξαγωγής του Final-4 Κ-17 Ανδρών, το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. απέμεινε τιμητική πλακέτα στις οικογένειες των αειμνήστων Γιώργου Σιμιγιάτου, πρωτεργάτη του Εθελοντικού Κινήματος για την αιμοδοσία στην Πάτρα, την οποία έδωσε ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ κ. Μιχάλης Κουρέτας και Σάκη Ξένου, για την ακούραστη εθελοντική προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της Πάτρας, την οποία έδωσε το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κα. Ειρήνη Μακαρώνη.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την στήριξη του Θεσμού του Final-4, τους χορηγούς, τις συμμετέχουσες ομάδες, τους διαιτητές, τους φίλους του βόλεϊ που παρακολούθησαν τους αγώνες και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή τους.Επίσης το Δ.Σ. του Π.Ε.Α.Κ. για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς επίσης και τους Εθελοντές Ερυθροσταυρίτες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ