1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2022 13:14

Γιορτή για τα τμήματα βόλεϊ του Ερμή Πατρών με παιδικά χαμόγελα

Γιόρτασε ο Ερμής τις επιτυχίες όλων των τμημάτων του τη φετινή σεζόν με υψηλούς προσκεκλημένους. Συγκεκριμένα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία Γυναικών της ΕΣΠΕΠ και την άνοδο στη Β΄ Εθνική, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών στην Περιφέρεια της ΕΣΠΕΠ και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ.

Επί της ουσίας με αυτή τη γιορτή ολοκληρώθηκε σε αγωνιστικό επίπεδο η σεζόν 2021-2022 για τον Ερμή, που ήταν συνολικά μία από τις καλύτερες στην ιστορία του.

Εκεί ήταν ο διεθνής ακραίος του Φοίνικα Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο λίμπερο της ΑΕΚ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, που μίλησαν για τον αθλητισμό και φυσικά για το βόλεϊ.

Ακόμη στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, που μάλιστα δοκίμασε τις ικανότητές του στον φιλέ, ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Τάκης Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, Θόδωρος Κανελλόπουλος, φίλοι του Ερμή και πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του.

Το ζητούμενο πλέον για τον Ερμή είναι να μεγαλώνει συνεχώς, να στηρίζει και να στηρίζεται σε δικά του παιδιά, τα οποία προετοιμάζει για να κάνουν μαζί το επόμενο βήμα. Φέτος η ανδρική ομάδα του Συλλόγου έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή της στην Α2 Εθνική, αλλά έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες στα μπαράζ. Ομως έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει!

Όλα τα τμήματα του Ερμή είχαν διακρίσεις με τον τεχνικό διευθυντή του Συλλόγου Γιώργο Χριστόπουλο να έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος βλέποντας στη γιορτή που διοργανώθηκε το εθνικό κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» να κατακλύζεται από παιδικά χαμόγελα και όπως τόνισε αυτό το γεγονός ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για τη δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται.

Πηγή: Pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ