1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2022 21:50

Η Νέα Μάκρη πήρε την άνοδο για την Β΄Εθνική ΕΣΠΑΑΑ

Κρίθηκε στον δεύτερο τελικό η άνοδος προς τη Β Εθνική με την ομάδα της Νέας Μάκρης να πετυχαίνει το στόχο της επικρατώντας με 0-3 των Γλυκών Νερών.
Η νίκη της ομάδας του Στέφανου Μονδέλου στον πρώτο τελικό έδωσε νέο ενδιαφέρον στη σειρά των αγώνων αλλά τα Γλυκά Νερά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα του. Η ομάδα του Γιάννη Φάκα διόρθωσε τα κακώς κείμενα του προηγούμενου αγώνα και εμφανίστηκε πιο έτοιμη. Η Νέα Μάκρη μπήκε με σιγουριά στο παιχνίδι της και με αποτελεσματικότητα στην επίθεση έφτασε στο 20-25 και πήρε προβάδισμα.

Το δεύτερο σετ ήταν το πιο αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ στην τελική ευθεία του. Οι λεπτομέρειες έκριναν το δεύτερο σετ και με 23-25 η Νέα Μάκρη έκανε ένα ακόμα βήμα προς τη νίκη.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενες είχαν πιο καθαρό μυαλό ενώ η ομάδα των Γλυκών Νερών είχε να διαχειριστεί και το εις βάρος της 0-2 αλλά και την πίεση και το άγχος. Όλα λειτούργησαν υπέρ της ομάδας του Γιάννη Φάκα που με την αυτοπεποίθηση στα ύψη έκανε το 14-25 και μαζί το τελικό 0-3.

Έχοντας δύο νίκες επί των Γλυκών Νερών στην κανονική διάρκεια της σεζόν η Νέα Μάκρη πρόσθεσε ακόμα μία η οποία ήταν αρκετή ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια πολύ καλή πορεία για την ομάδα του Γιάννη Φάκα και για τις αθλήτριές του, που έφερε αρχικά την ομάδα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και εν συνεχεία στους τελικούς της ανόδου, έκλεισε με ιδανικό τρόπο. Η Νέα Μάκρη θα αγωνίζεται πλέον στην LIFE Β’ Εθνική της ΕΣΠΑΑΑ από τη νέα σεζόν, κάτι το οποίο ήταν και ο μεγάλος στόχος για φέτος.

Play Off Τελικοί

ΕΣ Νέας Μάκρης - ΓΣ Γλυκών Νερών 2-3 (25-20, 16-25, 25-23, 17-25, 13-15)

ΓΣ Γλυκών Νερών - ΕΣ Νέας Μάκρης 0-3 (20-25, 23-25, 14-25)

Μεταφορά Αποτελεσμάτων Α΄ Φάσης (2-0): ΕΣ Νέας Μάκρης - ΓΣ Γλυκών Νερών (3-2, 3-1)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ