Εκτυπώστε τη σελίδα
13-05-2022 17:28

Ένωση Ιλίου: Συνεχίζει με Βάσω Νικούλη στον πάγκο και νέο συνεργάτη τον Χρήστο Βαρατάση- Συμφωνία με την πασαδόρο Μαρία Μικέλη

Την ανανέωση της συνεργασίας με την προπονήτρια Βάσω Νικούλη ανακοίνωσε η Ένωση Ιλίου ( 2η στην Β’ εθνική ΕΣΠΕΔΑ) ενώ επισημοποιήθηκε και η πρόσληψη του γνωστού καθηγητή φυσικής αγωγής και γυμναστή Εθνικών ομάδων, Χρήστο Βαρατάση.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Βάσω Νικούλη, η οποία αποτελεί οικογένεια για όλους μας στον σύλλογο και η οποία παραμένει τόσο στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας την σεζόν 2022-2023, αλλά και ως υπεύθυνη των ακαδημιών του συλλόγου.

Παράλληλα η ομάδα μας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Γυμναστή Εθνικών Ομάδων κύριο Χρήστο Βαρατάση, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης στο τμήμα των Γυναικών.Ευχόμαστε στην κυρία Βάσω Νικούλη και τον κύριο Χρήστο Βαρατάση υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε και φέτος τους στόχους της ομάδας μας.»

Στο Ίλιο θα πασάρει η Μαρία Μικέλη.

Η 22 χρόνη(1μ77) ταλαντούχος πασαδόρος Μαρία Μικέλη θα φοράει την επόμενη σεζόν την φανέλα της Ένωσης Ιλίου. Η Μικέλη τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Πρι Λιγκ με την ομάδα των Βριλησσίων ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αμφιάλη, Αιγάλεω, Απόλλωνα Καλαμάτας, Άρτεμις Κορυδαλλού.