1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2022 18:04

Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ: Τα Γλυκά Νερά έγιναν… ορμητικά και «πλημμύρισαν» τη Νέα Μάκρη με 2-3!

Παρά το προβάδισμα δύο νικών για την ΕΣ Νέας Μάκρης η άνοδος δεν κρίθηκε στον πρώτο μεταξύ τους τελικό, καθώς τα Γλυκά Νερά πήραν μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη με 2-3 και μάλιστα με ανατροπή απο 2-1 σετ.

Ο αγώνας ήταν άκρως ενδιαφέρον και γεμάτος ανατροπές με την ομάδα του Γιάννη Φάκα να παίρνει προβάδισμα στα σετ δύο φορές. Τα δύο πρώτα σετ είχαν αντίστροφα δεδομένα αφού η Νέα Μάκρη ήταν σαφώς ανώτερη στο ξεκίνημα και προηγήθηκε με 25-20 αλλά οι φιλοξενούμενες είχαν πολύ καλή εικόνα στο δεύτερο σετ το οποίο και κέρδισαν με 16-25.

Οι ομάδες ήταν πολύ βελτιωμένες στη συνέχεια και σε ένα σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η Νέα Μάκρη πήρε ξανά προβάδισμα καθώς με 25-23 έκανε το 2-1. Οι παίκτριες του Στέφανου Μονδέλου, όμως, με βελτιωμένο σέρβις και μπλοκ έβαλαν δύσκολη στις αντιπάλους τους και με 17-25 ισοφάρισαν ξανά και οδήγησαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Η αγωνία κορυφώθηκε καθώς οι ομάδες έφτασαν με μικρή διαφορά στην τελική ευθεία του καθοριστικού πέμπτου σετ. Στις κρίσιμες φάσεις οι φιλοξενούμενες ήταν αυτές που ήταν πιο ψύχραιμες και πήραν σωστές επιλογές στην επίθεση ενώ ταυτόχρονα έβγαλαν πολύτιμες άμυνες και έτσι έγινε το 13-15 δίνοντας τη νίκη στα Γλυκά Νερά με 2-3.

Με τους αγώνες των δύο ομάδων να είναι πλέον στο 2-1 οι τελικοί ανόδου συνεχίζονται καθώς η Νέα Μάκρη εξακολουθεί να ψάχνει μία νίκη την ώρα που τα Γλυκά Νερά θέλουν δύο ακόμα νίκες για την επίτευξη του στόχου τους. Η επόμενη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής στην έδρα των Γλυκών Νερών.

Play Off Τελικοί

ΕΣ Νέας Μάκρης - ΓΣ Γλυκών Νερών  2-3 (25-20, 16-25, 25-23, 17-25, 13-15)

Παρ-13/05/22    21:30     1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών  ΓΣ Γλυκών Νερών - ΕΣ Νέας Μάκρης

Μεταφορά Αποτελεσμάτων Α΄ Φάσης (2-0): ΕΣ Νέας Μάκρης - ΓΣ Γλυκών Νερών (3-2, 3-1)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ