1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2022 15:18

Τοπική Κατηγορία 2 Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ: 'Ενα βήμα πιο κοντά στην άνοδο το Ντερή

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησαν οι τελικοί ανόδου ανάμεσα σε Κολλέγιο Ντερή και ΠΑΟ Κουκάκι. Οι δύο ομάδες κουβαλώντας τα μεταξύ τους αποτελέσματα της σεζόν, βρίσκονταν σε ισορροπία με 1-1 νίκες και αναζητούν δύο νίκες για το εισιτήριο της ανόδου.

Το πρώτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Ντερή και ήταν δραματικό. Ο Δαμιανός Χυτήρης είδε την ομάδα του να ξεκινάει καλά. Ο ΠΑΟ Κουκάκι πήρε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα και αρκετά πιο δύσκολα και το δεύτερο έχοντας ωστόσο την ανωτερότητα σε επίθεση και άμυνα. Η ομάδα του κόουτς Τηλέλη, όμως, άρχισε να βελτιώνει την εικόνα της. Όσο η υποδοχή γινόταν καλύτερη τόσο το μπλοκ έμπαινε περισσότερο στο παιχνίδι για το Ντερή και κατά συνέπια η δουλειά για τον ΠΑΟ Κουκάκι γινόταν δυσκολότερη.

Όπως το δεύτερο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ του Κουκάκι έτσι το τρίτο και το τέταρτο κρίθηκαν υπέρ του Ντερή. Οι γηπεδούχες μείωσαν τα λάθη και έχοντας επιστρέψει από το 0-2 στο 2-2 είχαν και το ψυχολογικό προβάδισμα μαζί τους. Στο τάι μπρέικ τα πράγματα συνέχισαν να είναι αμφίρροπα αλλά το Ντερή ήταν ανώτερο.

Με το τελικό 15-11 έγινε το 3-2 στα σετ και οι γηπεδούχες κατάφεραν με ανατροπή να πάρουν προβάδισμα στη σειρά και να αναζητούν μία ακόμα νίκη για να κατακτήσουν την άνοδο.Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 Play Off Τελικοί Ανόδου Τοπικής Κατηγορίας 2 Γυναικών

ΑΣ Κολλεγίου Ντερή - ΠΑΟ Κουκάκι       3-2 (18-25,22-25,25-23,25-22,15-11)

Κυρ-10/04/22    18:30     Στρέφη                 ΠΑΟ Κουκάκι - ΑΣ Κολλεγίου Ντερή

Μεταφορά Αποτελεσμάτων Α΄ Φάσης (1-1): ΑΣ Κολλεγίου Ντερή - ΠΑΟ Κουκάκι (3-1, 1-3)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ