1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2021 03:32

Το μήνυμα του Πανσερρραϊκού για τις γυναικοκτονίες: «Δεν είμαστε όλες εδώ… λείπουν οι δολοφονημένες»

Συγκλονιστικό μήνυμα έστειλαν οι αθλήτριες του βόλεϊ του ΜΓΣ Πανσερραϊκού για τις 16 γυναικοκτονίες που συνέβησαν φέτος στην χώρα μας. Οι παίκτριες της Κίτσας Γιαλένιου πριν το ματς της Β εθνικής ΕΣΠΕΘΡ με το ΓΣ Δράμας, ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Δεν είμαστε όλες εδώ… λείπουν οι δολοφονημένες.»

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Πανσερραϊκού αναφέρει για τη χθεσινή πρωτοβουλία της γυναικείας ομάδας και του εφόρου Λάμπρου Μπορμπόκη:

«Ο αθλητισμός έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι πρεσβεύει υψηλά ιδεώδη και κορυφαίες πανανθρώπινες αξίες. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι τα πιο δυνατά κοινωνικά μηνύματα έχουν ακουστεί σε αθλητικούς χώρους!!!Έτσι και σήμερα…

Οι αθλήτριες του Τμήματος βόλεϊ του ΜΓΣ Πανσερραϊκού απέδειξαν ότι πρώτα από όλα είναι ενεργά μέλη μιας κοινωνίας. Είναι γυναίκες που δηλώνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο την ευαισθησία τους, αλλά και την διαμαρτυρία τους στο θέμα των γυναικοκτονιών που έχει λάβει τραγικές διαστάσεις και στη χώρα μας!

Ίσως το πιο συγκινητικό είναι πως η πρωτοβουλία της συγκεκριμένης δράσης ανήκει σε έναν άνδρα… στον Έφορο της ομάδας, τον κ.Λάμπρο Μπορμπόκη και αυτό προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία, στην έτσι κι αλλιώς σημαντική κίνηση του συλλόγου.Προς τις αθλήτριες και τους παράγοντες της ομάδας:

Σήμερα μας αποδείξατε πως ξέρετε να “καρφώνετε” και έξω από τα γήπεδα… μπράβο σας!»

Πηγή: Serrespost.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ