1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2021 01:28

Έκτη εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό» με ρεπορτάζ και δηλώσεις απο την Β' εθνική Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ

Στον «αέρα» βγήκε και η έκτη διαδικτυακή εκπομπή της LIFE, «Λεπτό προς Λεπτό» την οποία επιμελείται ο Παναγιώτης Τριάντης και έχει μέγα χορηγό την  Elite Star Volley Academy.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Β’ εθνικής Γυναικων ΕΣΠΑΑΑ, καθώς και δηλώσεις από την μονομαχία Νέοι Βύρωνος- Τυφώνα που μεταδόθηκε σε live streaming.

Από τι δηλώσεις προπονητών, ξεχωρίζουν τα σχόλια του κόουτς του Τυφώνα, Παναγιώτη Μαρίνου, ο οποίος ζητάει με την σειρά του (είχαν προηγηθεί Αντώνης Πούμπουρας και Σπύρος Νικολάκης) να μην φορτώνει με πολλούς αγώνες η ΕΣΠΑΑΑ την έναρξη της σεζόν.

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε ρεπορτάζ από το Πατρινό ντέρμπι της Β εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΠ, μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Αίολου Αγυιάς ενώ στο φινάλε η Χρυσή Μολδοβανίδη του Φοίβου Μελισσίων, καταθέτει τις απόψεις της για το φετινό πρωτάθλημα.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ