1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2021 23:49

Το κοινωνικό μήνυμα του Παπάγου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού (vid)

Με αφορμή το μήνα Οκτώβριο ο οποίος θεωρείται ο μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού και ειδικά η 25η Οκτωβρίου, ημέρα που αφορά όλες τις γυναίκες στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού, το τμήμα βόλεϊ του αθλητικού σωματείου ΑΣ Παπάγου, πήρε την πρωτοβουλία να υλοποιήσει μια σημαντική δράση και να στείλει μέσω του αθλητισμού το δικό του κοινωνικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα της Β’ εθνικής Life ΕΣΠΑΑΑ, Αστέρα Αγίου Δημητρίου – ΑΣ Παπάγου (3-0), οι αθλήτριες, το προπονητικό team και οι παράγοντες του συλλόγου εμφανίστηκαν με μπλούζες με μηνύματα αφιερωμένα στην ημέρα ενώ η κα Κατερίνα Χοτζόγλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», ο κ. Νίκος Γώγος, Υπεύθυνος τμήματος βόλει ΑΣ Παπάγου και ο κ. Βασίλης Τζώρτζης, Διευθυντής της Elite Star Volley Academy, έδωσαν κοινή συνέντευξη για να αναδείξουν το μήνυμα της ημέρας και να υποστηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία του αθλητικού σωματείου ΑΣ Παπάγος.

Ανακοίνωση-στήριξης από Elite Star Volley Academy-Life

Από την πλευρά τους η Elite Star Volley Academy και η Life με ανάρτηση τους υποστήριξαν για αυτή την βαθιά ανθρώπινη πρωτοβουλία του ΑΣ Παπάγου « Η Elite Star Volley Academy και η Life αναγνωρίζοντας ότι ο αθλητισμός δεν είναι (και δεν πρέπει να είναι) αποκομμένος από την κοινωνία και τον εθελοντισμό, με ενθουσιασμό υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή αυτή την πολύ ωραία πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου ΑΣ Παπάγου και προβάλαμε, όπως θα κάνουμε και στο μέλλον το έργο και τις δράσεις του Πανελληνιου Συλλογου Γυναικων με Καρκινο Μαστου, “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”.Ευελπιστούμε ότι με την ευκαιρία της “ζωντανής” μετάδοσης της αναμέτρησης, το μήνυμα αυτό θα περάσει ακόμη πιο δυνατά σε κάθε φίλαθλο που παρακολούθησε τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση volley.Elite Star Volley Academy-Life» 

  Δείτε την συνέντευξη και των τριών εκπροσώπων ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ