1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2021 16:15

ΕΣΠΑΑΑ Κύπελλο Γυναικών: Στην οκτάδα ΑΟ Βάρης, Πανελλήνιος και Φοίβος Μελισσίων

Με τρεις αγώνες και μία αναβολή συνεχίστηκε η διοργάνωση του Κυπέλλου Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ. Η 3η αγωνιστική περιελάμβανε τέσσερις αγώνες ενώ άλλες τέσσερις ομάδες είχαν ήδη εξασφαλίσει πρόκριση άνευ αγώνος από την κλήρωση. ΓΣ Γλυκών Νερών, Νέοι Βύρωνος, Ιωνικός και "Αθηνά" Μαγκουφάνας 2004 είχαν πάρει την πρόκριση χωρίς αγώνα και περίμεναν τους αντιπάλους που θα συμπλήρωναν την οκτάδα της διοργάνωσης.

Στα αγωνιστικά, ο ΑΟ Βάρης "Ο Αναγυρούς" εμφανίστηκε απόλυτα έτοιμος απέναντι στον ΓΣ Απόλλων. Το ταξίδι του Απόλλων σταμάτησε στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου καθώς οι αθλήτριες του ΑΟ Βάρης "Ο Αναγυρούς" συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και με νίκη 3-0 πήρε την πρόκριση χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Πολύ ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε Πανελλήνιος και ΑΕ Γκράβας. Οι γηπεδούχες πήραν το προβάδισμα μετά από ένα δύσκολο πρώτο σετ και στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους ακόμα περισσότερο αφού με 25-12 έκαναν ένα μεγάλο βήμα προς τη νίκη. Η ΑΕ Γκράβας έδειξε αντίδραση και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση την νίκης αφού μείωσε σε 2-1 σετ.

Τελικά, ο Πανελλήνιος έφτασε στο 3-1 διορθώνοντας τα λάθη του τρίτου σετ και πήρε τη νίκη.Τέλος, ο ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος" συνέχισε με νίκες τη διοργάνωση και έπιασε ξανά υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Στην έδρα των Θρακομακεδόνων, οι αθλήτριες του Φοίβου έπαιξαν ωραίο βόλεϊ, έφτασανε εύκολα  στο 0-3 και πέρασαν στην οκτάδα του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ.Ο αγώνας ανάμεσα σε ΑΠΟ Δάφνη Αγ. Δημητρίου και ΑΣ Παπάγου αναβλήθηκε και θα οριστεί τις επόμενες μέρες.Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

3η αγωνιστική Κυπέλλου Γυναικών

ΓΣ Γλυκών Νερών - Προκρίνεται           

 ΑΟ Νέοι Βύρωνος - Προκρίνεται             

Ιωνικός ΑΣ - Προκρίνεται            

ΑΕ "Αθηνά" Μαγκουφάνας 2004 - Προκρίνεται               

ΑΟ Βάρης "Ο Αναγυρούς" - ΓΣ Απόλλων   3-0 (25-12,25-9,25-17)

ΑΠΟ Δάφνη Αγ. Δημητρίου - ΑΣ Παπάγου   Αναβολή

Πανελλήνιος ΓΣ - ΑΕ Γκράβας  3-1 (25-23,25-12,19-25,25-20)

ΑΟ Θρακομακεδόνων - ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος"  0-3 (19-25,19-25,16-25)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ