1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2021 19:12

ΕΣΠΑΑΑ: Σερβίς μετά απο ένα χρόνο στο LIFE πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας Γυναικών

Επιτέλους βόλεϊ, μετά από ένα χρόνο απραξίας, η Β έθνική γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, κάνει πρεμιέρα. Το καλύτερο και πιο ομορφότερο πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής το οποίο θα έχει μάλιστα οργανωμένη και πλούσια προβολή από την εταιρεία LIFE που πήρε και το λογότυπο της, ετοιμάζεται και πάλι για σερβίς….

Ήταν αρχές Νοεμβρίου του 2020 όταν στο φινάλε της 3ης αγωνιστικής ο Παπάγου ειχε κερδίσει 3-2 μετά από ένα τρίωρο θρίλερ τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου…στη συνέχεια επιβλήθηκε επτάμηνο lock down λόγω της πανδημίας και δεν ξαναείδαμε βόλεϊ  σε αυτη την κατηγορία.

Σήμερα ένα χρόνο μετά και πάλι οι 12 ομάδες είναι στο σημείο εκκίνησης για να ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα. Και παλι φέτος οι περισσότερες ομάδες ενισχύθηκαν στις μεταγραφές  και θα δώσουν μεγάλη μάχη για να μπουν στην τετράδα. Έτσι ο Φοίβος Μελισσίων, ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου, ο Παπάγου, οι Νέοι Βύρωνος, ο Απόλλων Αγ Δημητρίου, και η Μαγκουφάνα είναι οι ομάδες που στοχεύουν ψηλά και θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει τις συναντήσεις:

ΓΣ Χαλανδρίου-Τυφώνας (20.45)

Φοίβος Μελισσίων- Κορωπί (21.30)

Νίκη Αμαρουσίου- Απόλλων Αγ. Δημητρίου (21.30)

Παπάγου-Νέοι Βύρωνος (21.30)

Αστέρας Αγ. Δημητρίου- Γκράβα (21.45)

Ίωνες- Αθηνά Μαγκουφάνας (21.45) live streaming LIFE

 ΕΣΠΑΑΑ: Συμφωνία προβολής και μετάδοσης Αγώνων απο τη LIFE

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΠΑΑΑ) η οποία αναφέρεται στην συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής και προβολής LIFE, η οποία ανέλαβε «πακέτο» την πλήρη προβολή όλων των πρωταθλημάτων Γυναικών, Ανδρών και του Κυπέλλου της Ανατολικής Αττικής:

«Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής ανακοινώνει την συμφωνία της με την εταιρεία LIFE για την παραγωγή και προβολή του πρωταθλήματοςτης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών – Α’ Όμιλος, του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών – Α’ Όμιλος και του Κυπέλλου Γυναικών και Ανδρών.Αναλυτικά, η εταιρεία LIFE αναλαμβάνει :

  1. Την ζωντανή παραγωγή ενός αγώνα κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών – Α’ Όμιλος, καθώς και την προβολή του μέσω του καναλιού της στο YouTube. Ο τηλεοπτικός αγώνας της κανονικής περιόδου θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα.

Επίσης, κάθε Τρίτη θα υπάρχει μαγνητοσκοπημένη εκπομπή με στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες που διεξήχθησαν, συνεντεύξεις αθλητριών, προπονητών και παραγόντων, καθώς και καλεσμένοι στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο που θα γίνεται η εκπομπή.Όλοι οι αγώνες των playoffs θα μεταδοθούν σε ζωντανή μετάδοση.Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών – Α’ Όμιλος θα ονομάζεται πλέον LIFE Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών – Α’ Όμιλος.

  1. Την ζωντανή παραγωγή επιλεγμένων αγώνων του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών – Α’ Όμιλος, καθώς και την προβολή τους μέσω του καναλιού της στο YouTube. Οι αγώνες θα διεξάγονται τις Πέμπτες και ο κύριος όγκος των μεταδόσεων θα αφορά την Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών – Α’ Όμιλος θα ονομάζεται πλέον LIFE Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών – Α’ Όμιλος.

  1. Την ζωντανή παραγωγή του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών, καθώς και την προβολή του μέσω του καναλιού της στο YouTube.

Το Κύπελλο Γυναικών θα ονομάζεται πλέον LIFE Κύπελλο Γυναικών.

  1. Την ζωντανή παραγωγή του Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών, καθώς και την προβολή του μέσω του καναλιού της στο YouTube.

Το Κύπελλο Ανδρών θα ονομάζεται πλέον LIFE Κύπελλο Ανδρών.Η συμφωνία είναι για έναν χρόνο και αφορά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με την εταιρεία να αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το κόστος των παραγωγών για όλη τη σεζόν.» 

  Μεγας χορηγός η  ELITE STAR VOLLEY ACADEMY,

  Η εταιρεία LIFE που εχει μέγα χορηγό στην σπουδαία αυτή προσπάθεια την ELITE STAR VOLLEY ACADEMY, ανακοινωσε με την σειρα της για την συμφωνια με την ΕΣΠΑΑΑ:

"Η εταιρεία μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία της με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής για την παραγωγή και προβολή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών – Α’ Όμιλος, του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών – Α’ Όμιλος και του Κυπέλλου Γυναικών και Ανδρών.

Αναλυτικά, η εταιρεία μας αναλαμβάνει :

1. Την ζωντανή παραγωγή ενός αγώνα κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών – Α’ Όμιλος, καθώς και την προβολή του μέσω του καναλιού μας στο YouTube. Ο τηλεοπτικός αγώνας της κανονικής περιόδου θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα.

Επίσης, κάθε Τρίτη θα υπάρχει μαγνητοσκοπημένη εκπομπή με στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες που διεξήχθησαν, συνεντεύξεις αθλητριών, προπονητών και παραγόντων, καθώς και καλεσμένοι στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο που θα γίνεται η εκπομπή.

Όλοι οι αγώνες των playoffs θα μεταδοθούν σε ζωντανή μετάδοση. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών – Α’ Όμιλος θα ονομάζεται πλέον LIFE Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών – Α’ Όμιλος. 2. Την ζωντανή παραγωγή επιλεγμένων αγώνων του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών – Α’ Όμιλος, καθώς και την προβολή τους μέσω του καναλιού μας στο YouTube.

Οι αγώνες θα διεξάγονται τις Πέμπτες και ο κύριος όγκος των μεταδόσεων θα αφορά την Β’ φάση του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών – Α’ Όμιλος θα ονομάζεται πλέον LIFE Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών – Α’ Όμιλος.

3. Την ζωντανή παραγωγή του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών, καθώς και την προβολή του μέσω του καναλιού μας στο YouTube. Το Κύπελλο Γυναικών θα ονομάζεται πλέον LIFE Κύπελλο Γυναικών. 4. Την ζωντανή παραγωγή του Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών, καθώς και την προβολή του μέσω του καναλιού μας στο YouTube. Το Κύπελλο Ανδρών θα ονομάζεται πλέον LIFE Κύπελλο Ανδρών.

Η συμφωνία είναι για έναν χρόνο και αφορά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Επίσης, η εταιρεία μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με την ELITE STAR VOLLEY ACADEMY, η οποία θα είναι η μεγάλη χορηγός του όλου εγχειρήματος.

Η ELITE STAR VOLLEY ACADEMY, μεταξύ όλων των άλλων, παραχωρεί στην εταιρεία μας τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων που αφορούν στην εβδομαδιαία εκπομπή.

Ευχαριστούμε την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ) για την μέχρι στιγμής αψογης συνεργασίας της. Ευχαριστούμε επίσης την ELITE STAR VOLLEY ACADEMY για την πολύτιμη συνεισφορά της, καθώς χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την συγκεκριμένη συμφωνία.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ