Εκτυπώστε τη σελίδα
22-09-2021 20:11

Επιτυχημένο το 3ο τουρνουά μνήμης «Εύα Πετροχείλου» απο τον Τελαμώνα Σαλαμίνας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά μνήμης "Εύα Πετροχείλου" που διοργανώνεται από την ομάδα του Τελαμώνα, υπό την αιγίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.και του Δήμου Σαλαμίνας. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε δελτίο Τύπου για το τουρνουά στο οποίο αναφέρει

Μετά από μακρά αποχή λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που οδήγησαν σε πρόωρη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος, οι αθλητές και οι αθλήτριες βρήκαν την ευκαιρία να ξανά συναντηθούν στον αγωνιστικό χώρο, και να συμμετέχουν σε αγώνες, κάτι που τόσο πολύ τους είχε λείψει όλον αυτόν τον καιρό!

Ταυτόχρονα τόσο η διοργανώτρια ομάδα του Τελαμώνα (γυναικείο και ανδρικό μετά από πολλά χρόνια) και οι συμμετέχουσες ομάδες του Πειραϊκού στις Γυναίκες και της Αρμενικής στους Άνδρες, όσο και ο Δήμος Σαλαμίνας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών και η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. απέδειξαν έμπρακτα ότι έχουν λάβει πολύ σοβαρά υπόψη τους την υπόσχεση που έδωσαν να διοργανώνουν με κάθε τρόπο και να τιμούν με την παρουσία τους, αυτό το τουρνουά, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της Εύας.

Η Εύα αγαπούσε το βόλεϊ, έπαιζε με κάθε ευκαιρία και ξεπερνούσε κάθε εμπόδιο για να είναι παρούσα και να ηγείται της ομάδας! Και όλοι όσοι εμπνεύστηκαν από το παράδειγμά της και εξακολουθούν να τη θυμούνται, αθλητές, και αθλήτριες, προπονητές και προπονήτριες, παράγοντες και φίλαθλοι ξεπέρασαν τις όποιες αντιξοότητες και ήταν στο γήπεδο για να τιμήσουν έμπρακτα τη μνήμη της και να αποδείξουν με την παρουσία τους το σεβασμό στο πρόσωπο της αδικοχαμένης.

Το αγωνιστικό μέρος μιας τέτοιας διοργάνωσης μικρή σημασία έχει. Ωστόσο αξίζει να γίνει αναφορά στα συναρπαστικά παιχνίδια που παίχτηκαν και τις δύο μέρες! Υπήρξαν μεγάλες ανατροπές στο σκορ, πολλές φάσεις διαρκείας και εντυπωσιακές ενέργειες που κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών. Οι αθλητές και οι αθλήτριες έπαιξαν με πάθος και μαχητικότητα αποδεικνύοντας ότι λαχταρούν να ξαναπαίξουν βόλεϊ και να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ, αξίζουν στην ομάδα του Πειραϊκού που συμμετέχει πρόθυμα για τρίτη συνεχή χρονιά, και αποτελεί πλέον ουσιαστικό συνοδοιπόρο σε αυτό το εγχείρημα και στην ανδρική ομάδα της Αρμενικής που μας τίμησε με την παρουσία της.!

Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο του ΣΥΔΠΕΔΑΠ κ. Παπαχατζή και στους διαιτητές Μπολοβίνο Δημήτριο, Μαριδάκη Παναγιώτη, Καπουράνη Παναγιώτα, Ιωάννου Δημοσθένη και Ιωάννου Μαρία που αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους

.Πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε για την παρουσία και τη βοήθειά τους για τις απονομές:

Τον Δήμαρχο κ. ΠαναγόπουλοΤους Αντιδημάρχους: κ. Διολέτη Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Βακάλη ΚαθαριότητοςΤον Πρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Αλαϊσκα Την κ. Μαγιάτη πρόεδρο της Κοινότητας Αμπελακίων

Την κ. Καρνέση Δημοτική ΣύμβουλοΤις υπεύθυνες του δήμου: κ. Λέκκα Εύη και κ. Βιρβίλη Ελένη.Δεν ξεχνάμε τον κ. Σεβαστιάδη για την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων και των απονομών. Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι οι αγώνες διεξήχθησαν με περιορισμένη την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, καθώς τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α.

Το ραντεβού ανανεώνεται για του χρόνου! Όλοι όσοι πιστέψαμε σε αυτή τη διοργάνωση και το σκοπό της θα είμαστε εκεί, έτοιμοι να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να κάνουμε αυτό το τουρνουά ακόμα καλύτερο και ακόμα μεγαλύτερο."