1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2021 14:58

Νεκτάριος Χαλβατζής: «Είναι η στιγμή να περάσουμε απο το "εγώ" στην εποχή του εμείς στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α»

Και ενώ μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές της ΕΣΠΕΔΑ στις 24 Μαρίτου, ο νυν γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΔΑ και πρόεδρος του σωματείου ΑΟΠΕ Μοσχάτου, Νεκτάριος Χαλβατζής, γνωστοποίησε την υποψηφιότητα του για την προεδρεία της Ένωσης σωματείων Δυτικής Αττικής.

Στην ανακοίνωση του για τους λόγους που τον ώθησαν να διεκδικήσει την θέση του προέδρου, αναφέρει:

«Στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό βόλεϊ νιώθω την ανάγκη να κάνω ένα ακόμα βήμα διεκδικώντας τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..

Πιστεύω πως είναι η στιγμή να περάσουμε από την εποχή του «εγώ» στην εποχή του «εμείς». Είναι η στιγμή που όλοι μας πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στο αγαπημένο μας άθλημα αλλά και στις προκλήσεις που ορθώνονται μπροστά μας και η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με συμπαραστάτες όλους τους παράγοντες των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ενώσεως μας θα αντιμετωπίσουμε τα κοινά προβλήματα δημιουργώντας ένα δυναμικό και ενιαίο Διοικητικό Συμβούλιο. Δυνατή Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. σημαίνει δυνατό βόλεϊ, σημαίνει ομαδική προσπάθεια.

Κάνω πρώτος το σερβίς στη νέα εποχή των προκλήσεων αλλά και των ευκαιριών, που όλοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες και ανοικτό πεδίο δράσης, χωρίς αποκλεισμούς και «παγκίτες». Νεκτάριος Χαλβατζής.

Υποψήφιος πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Σ.Π.Ε.ΔΑ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ