1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2021 15:04

Θ. Κανελλόπουλος: «Πρόταση για Κύπελλο covid-19»

Μετά το «λουκέτο» στην Preleague και την Α2 Εθνική βόλεϊ, φαίνεται πως το πιθανότερο είναι να μπει «λουκέτο» και στα τοπικά πρωταθλήματα που είναι υπό την σκέπη της ΕΣΠΕΠ, την Β΄ Εθνική ανδρών-γυναικών.

Αυτό βγαίνει από την δήλωση του πρόεδρου της ΕΣΠΕΠ Θεόδωρου Κανελλόπουλου ο οποίος μίλησε στην «Γ» και ανέφερε πως η απόφαση επηρεάζει και τα πρωταθλήματα της Ενωσης Πελοποννήσου.

Ο Θ. Κανελλόπουλος δήλωσε: «Δυστυχώς η απόφαση της Ομοσπονδίας για ματαίωση των πρωταθλημάτων της Pre League και Α2 ανδρών-γυναικών μας στενοχώρησε όλους.

Είχαμε μια ελπίδα έστω και την τελευταία στιγμή, να δοθεί το πράσινο φως από την πολιτεία για επανέναρξη των προπονήσεων και την συνέχιση των πρωταθλημάτων, έστω και ενός γύρου μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Προσωπικά ως πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ δεν είχα συμμετοχή και αρμοδιότητα, στις τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των σωματείων και της Ομοσπονδίας για την εξέλιξη των πρωταθλημάτων. Ως εκ τούτου δεν γνωρίζω τη διάθεση της πλειοψηφίας των σωματείων, για τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στο οικονομικό κόστος, επανέναρξης και ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων.

Σίγουρα η παραπάνω απόφαση επηρεάζει και τα πρωταθλήματα που διεξάγονται με ευθύνη της ΕΣΠΕΠ.Πρωταρχικός σκοπός μας θα είναι να ανοίξουν τα γυμναστήρια για προπονήσεις και να διεξαχθούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα παίδων-κορασίδων και Παμπαίδων-Παγκορασίδων, για μην χαθεί μια νέα γενιά αθλητών και αθλητριών.

Για τους άνδρες και τις γυναίκες θα συζητήσουμε στο Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ, την διοργάνωση ενός κυπέλλου με την ονομασία «Κυπέλλου Covid ανδρών και γυναικών», δίνοντας τη δυνατότητα της αγωνιστικής συμμετοχής και σε μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες».

Η λογική λέει πως θα γίνει προσπάθεια, εφόσον υποχωρήσουν τα κρούσματα και η πορεία της πανδημίας, να γίνουν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στο βόλεϊ ώστε οι αθλητές να μην χάσουν την επαφή τους με το άθλημα.

Να θυμίσουμε πως στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ανδρών την Πάτρα εκπροσώπησαν οι Ερμής, Άθλος Πατρών, Σείριος Παραλίας αλλά και η Ολυμπιάδα Β΄ ενώ στις γυναίκες συμμετείχαν οι Ερυθρός Αστέρας, Ολυμπιάδα, Παναχαϊκή και Αίολος Αγυιάς.

Πηγή: gnomip.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ