Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2021 17:57

Χώρισαν οι δρόμοι του Εθνικού Πειραιώς με τον Βασίλη Κατωπόδη

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Πειραιώς, αποτελεί ο Βασίλης Κατωπόδης. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην περσινή άνοδο της πειραϊκής ομάδας από την τοπική 2 γυναικών, στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ, έλυσε κοινή συναινέσει, μετά από 1, 5 χρόνο τη συνεργασία του με τον Πειραϊκο σύλλογο.

Η διοίκηση του Εθνικού με ανάρτηση της ανέφερε για το ξαφνικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών:

«Μετά από συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον προπονητή Βασίλη Κατωπόδη και στον επικεφαλής βόλεϊ του Ομίλου μας, Σπύρο Κουτούβαλη, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι μελλοντικές προκλήσεις και το γεγονός ότι τα νέα ξεκινήματα απαιτούν και νέα πρόσωπα και νέο σχεδιασμό, απαιτούν από εμάς και αναλαμβάνουμε την ευθύνη, να εργαστούμε και να είμαστε έτοιμοι για αυτό που θεωρούμε ως επανεκκίνηση του αθλητισμού σε άλλες βάσεις και πάντα με στόχο την συνεχή εξέλιξη και επιτυχία της ομάδας.Και αυτό θα κάνουμε σεβόμενοι την ιστορία του Εθνικού και την μέχρι σήμερα ανοδική πορεία της Γυναικείας Ομάδας Μας!

Η Δ.Ε. Βόλεϊ θεωρεί ότι οι συνθήκες πανδημίας που επικρατούν εδώ και δύο χρόνια στον αθλητισμό δεν επέτρεψαν στον Βασίλη Κατωπόδη να ολοκληρώσει το έργο του στον Σύλλογο του Εθνικού, έτσι όπως και οι δύο πλευρές θα το ήθελαν, δηλαδή πανηγυρίζοντας την περσινή άνοδο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν με τις πιθανότητες υπέρ μας για δεύτερη συνεχή άνοδο.Ευχαριστούμε τον Βασίλη Κατωπόδη για την προσφορά του στην Γυναικεία Ομάδα μας, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Η Δ.Ε. ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ»