Εκτυπώστε τη σελίδα
12-10-2020 14:40

ΕΣΠΑΑΑ: Πρεμιέρα στην Β΄εθνική γυναικών με ντέρμπι στα Μελίσσια

Επιτέλους δράση και στην ΕΣΠΑΑΑ. Μετά από 7 μήνες διακοπής εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, κάνει πρεμιέρα και το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών, και μάλιστα ξεκινάει με ένα κλασσικό ντέρμπι ανάμεσα στον Φοίβο Μελισσίων και τον Παπάγου (21.30 live streaming). Δύο ομάδες που σταθερά τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στην τετράδα και στην διεκδίκηση του τίτλου ενώ πολύ κοντά τους θα είναι φέτος, και οι Αστέρας Αγ. Δημητρίου, Μαγκουφάνα, Νέοι Βύρωνος, πιθανόν και οi δύο νεοφώτιστοi Απόλλων Αγ. Δημητρίου, Γκράβα.

Εντυπωσιακή είναι η απουσία του ΓΣ Κορωπίου, περυσινής δευτεραθλήτριας της κατηγορίας, η οποία τελικά αποσύρθηκε με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να μείνει με 11 ομάδες, και κάθε αγωνιστική να υπάρχει ρεπό για τον αντίπαλο που είχε κληρωθεί με την ομάδα των Μεσογείων.

Συνολικά θα γίνουν 22 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο,με ημερομηνία λήξης 29 Μαρτίου, και η πρώτη τετράδα στη συνέχεια θα δώσει αγώνες πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της κατηγορίας, και  παράλληλα την είσοδο του στα ειδικά μπαράζ ανόδου για την Α2 γυναικών, επίσης θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

Ν. Ηράκλειο: Τυφώνας-Νέοι Βύρωνος (21.30)

Λύκειο Μελισσίων: Φοίβος Μελισσίων-Παπάγου (21.30)

Γκράβας (Αντώνη Τρίτση): Γκράβα-Ίωνες (21.45)

Αγ. Δημητρίου: Αστέρας Αγ. Δημητρίου- Νίκη Αμαρουσίου (21.45)

3ο Λύκειο Αγ. Δημητρίου: Απόλλων Αγ. Δημητρίου- ΓΣ Χαλανδρίου

Ρεπό:   Αθήνα Μαγκουφάνα

Σχετικά άρθρα