1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2020 15:38

Τατιάνα Μολδοβανίδη: «Στον Ιωνικό Νίκαιας υπάρχει όραμα και δίψα για διάκριση»

Μετά απο ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Αστέρα Νίκαιας στην περυσινή Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, η Τατιάνα Μολδοβανίδη, μετακινήθηκε στον φιλόδοξο γειτονικό Ιωνικό, παρέα με αρκετές συμπαίκτριες της, ώστε να τον βοηθήσουν να διεκδικήσει μια δεύτερη σερί άνοδο από την τοπική κατηγορία.

Η παρουσία της 24 χρονης (1μ77) ακραίας «μπόμπερ» στο ρόστερ του Ιωνικού, σίγουρα άλλαξε τις ισορροπίες στην κατηγορία και έδωσε μεγάλη ποιότητα και βάθος στην ομάδα του νεοφώτιστου συλλόγου, ο οποίος από τις 15/10, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην κατηγορία, κόντρα στον Πήγασο Χαϊδαρίου.

Για την απόφαση της να μετακινηθεί στον Ιωνικό, το «βαρύ πυροβολικό» των «μπλε» μίλησε αναλυτικά στο Volleynews.gr :

« Με κάποιους από τους ανθρώπους του Ιωνικου είχα συνεργαστεί και την προηγούμενη σεζόν και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Πίστεψα στο όραμα που έχουν για την ομάδα μας να φτάσει σύντομα στις Α' κατηγορίες και με συνεπήρε το πάθος τους! Σπάνια συναντάμε στην πορεία μας ως αθλήτριες αληθινή αγάπη για το άθλημα και τόσο δυνατή ένωση γύρω από μια ομάδα, και ήθελα πολύ να γίνω μέλος αυτής της ένωσης.»

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του περυσινού της προπονητή στον Αστέρα, Παναγιώτη Μαρούλη, από φέτος στον πάγκο των «μπλε», τονισε:

«Η παρουσία του κόουτς Παναγιώτη Μαρούλη στον πάγκο του Ιωνικου ήταν καταλυτική στην απόφασή μου, αφού μιλάμε για έναν άνθρωπο που ο λόγος του έχει βαρύτητα εντός και εκτός γηπέδου, που ειλικρινά αγαπάει την αμάδα μας και δεν του αρέσει να χάνει.»

Για το κλίμα που συνάντησε στον Ιωνικό και αν οι μεταγραφές που έγιναν, θα τον βοηθήσει να κερδίσει μια δεύτερη σερί άνοδο υποστήριξε:

«Το κλίμα το ιδανικό! Νέα κορίτσια που διψούν για διάκριση και δουλειά και όλες πολύ καλοί χαρακτήρες! Σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία, αυτό φάνηκε άλλωστε από τα φιλικά της προετοιμασίας που κάναμε με ομάδες υψηλότερων κατηγοριών όπου καταφέραμε να μείνουμε αήττητες.»

Για το αν βοήθησαν να βρει ομοιογένεια άμεσα ο Ιωνικός,, η μετακίνηση ορισμένων αθλητριών από τον Αστέρα, είπε:

«Ναι, η μετακίνησή μας από τον Αστέρα βοήθησε στο δέσιμο της ομάδας αφού ήδη είχαμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας ενώ γνωρίζαμε και τα περισσότερα από τα κορίτσια του περσινού Ιωνικου. Σίγουρα αυτό μας δίνει ένα προβάδισμα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.»

Για τη νέα πραγματικότητα που επικρατεί στο βόλεϊ με τα αυστηρά πρωτόκολλα υγείας που ισχύουν στα γήπεδα εξαιτίας του κορονοϊού και τις άδειες εξέδρες;, σχολίασε με χιούμορ:

«Μεγάλο πλήγμα η απουσία του κόσμου από τις κερκίδες, όχι μόνο για τον Ιωνικό, αλλά γενικότερα για το ελληνικό βόλεϊ. Με θλίβει απίστευτα που δεν θα μπορώ να βλέπω τον πατέρα μου στις κερκίδες. (για την μάνα μου δεν ξέρω αν θα ισχύσουν τα μέτρα, μπορεί να την δω κρεμασμένη από κανένα παράθυρο στην οροφή)»

Για τη απουσία του κόσμου του Ιωνικού από τα παιχνίδια, που παραδοσιακά είναι η δύναμη του τόνισε: «Η παρουσία των φιλάθλων σίγουρα θα βοηθούσε πολύ θετικά την απόδοση της ομάδας μας, αλλά θεωρώ ότι η απουσία τους, δεν θα την επηρεάσει και αρνητικά. Υπάρχει ειλικρινής αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των αθλητριών και του προπονητικού team που φτάνει και περισσεύει.»

Για το επίπεδο δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία του συλλόγου και η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, είπε:

«Είμαι παραπάνω από ευχαριστημένη από την δουλειά που κάναμε στην προετοιμασία. Ο προπονητής μας δεν επαναπαύεται στις ήδη υπάρχουσες ικανότητες των αθλητριών, αλλά επιζητά την συνεχή βελτίωση και εξέλιξή μας.

Δίνει μεγάλη έμφαση στο "σκεπτόμενο" βόλεϊ, μας μαθαίνει πολλά διαφορετικά χτυπήματα και 'κομπίνες' που εγώ προσωπικά δεν τα έχω ξανακάνει. Είμαι αισιόδοξη για τη φετινή σεζόν, χαρούμενη που συνεχίζω με τις συμπαίκτριες-φίλες μου από πέρυσι και φέτος "καρφώνουμε" για τον Ιωνικό!»

 Η πορεία της Τατιάνας Μολδοβανίδη η οποία ειναι αστέρι του μπιτς βολεϊ ειναι:

2013-2014 Ηρακλής Κηφισιάς, 2009-2013 Ακαδημίες Ηρακλή Κηφισιά, 2014-2015 Παπάγου,2015-2016 Αιγάλεω, 2016-2018 ΖΑΟΝ, 2019-2020 Αστέρας Νίκαιας

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ