1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2020 11:54

ΕΣΠΕΔΑ: Πρεμιέρα στην Β΄εθνική γυναικών με σούπερ φαβορί Θρίαμβο Χαϊδαρίου και ΑΣ Ηλιούπολης

Μετά από 7 μήνες απραξίας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, έχουμε και πάλι σερβίς στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Ο φετινός μαραθώνιος του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ένωσης Δυτικής Αττικής θα γίνει με 14 ομάδες, θα ολοκληρωθεί σε δύο γύρους χωρίς πλέι οφ και πλέϊ άουτ, θα πραγματοποιηθούν συνολικά 26 αγωνιστικές με ημερομηνία λήξης, 25 Απριλίου 2021.

Αγωνιστικά,ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου και ο ΑΣ Ηλιούπολης είναι τα δύο σουπερ φαβορί που με τα πολύ δυνατά ρόστερ που δημιούργησαν, θα παλέψουν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου που θα στείλει τον πρωταθλητή στα μπαράζ ανόδου για την Α2 γυναικών.

Μάλιστα οι δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις (9η αγωνιστική στην Ηλιούπολη και 18η στο Χαϊδάρι),πιθανόν να έχουν χαρακτήρα τελικού για τους δύο μονομάχους. Από΄κει και πέρα οι επίσης ενισχυμένες Ίριδα, Ένωση Ιλίου και πιθανόν το νεοφώτιστο Π. Φάληρο, θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στην τετράδα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, όπως η νεοσύστατη Γλυφάδα που προέκυψε από την συγχώνευση της Αιξωνής και της Ευρυάλης, ο Αίολος Ταύρου, ο Αστέρας Νίκαιας, το Μοσχάτο, η Δραπετσώνα, οι νεοφώτιστοι Περιστερι, Έσπερος, Μελάς Αγ.Ελευθέριος και ο Άλιμος, δεν έχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, και θα προσπαθήσουν πρώτα να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Στην τοπική κατηγορία θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίοι που θα καταλάβουν τις θέσεις (12, 13, 14) ενώ θα εξαρτηθεί αν θα υποβιβαστεί και 4η ομάδα, αν επίσης πέσουν από την Α2 γυναικών στην Β’ εθνική, ομάδα η ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει το ντερμπι ΑΣΗ-Ένωση Ιλίου και οι συναντήσεις που θα γίνουν ειναι:

Μπεφόν (21.45): Π. Φάληρο- Αίολος Ταύρου

Χαϊδαρίου (21.45) Θρίαμβος-Έσπερος

Γλυφάδας (21.45) Γλυφάδα- Μελάς Αγ. Ελευθέριος

Σ.Ε.Φ (βοηθητικό αίθουσα 4, 21.45) Ίριδα Ν. Σμύρνης- Αστέρας Νίκαιας

Δίδυμα Χωράφας (21.15) Περιστέρι-Δραπετσώνα

Ηλιούπολης (21.45) ΑΣ Ηλιούπολης- ‘Ένωση Ιλίου

Μοσχάτου (21.45) Μοσχάτο -Άλιμος   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ