1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2020 13:05

Νίκος Μαρμαρινός: «Θα πρέπει να παλέψουν πολύ για να κερδίσουν τον Αστέρα Νίκαιας»

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Αστέρας Νίκαιας θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ με νεανικό ρόστερ, και στόχο να αποδώσει ποιοτικό βόλεϊ και να πλασαριστεί όσο πιο μπορεί ψηλότερα στην βαθμολογία.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Μαρμαρινός, ο οποίος μετά την περυσινή άνοδο με τον Ιωνικό ανέλαβε από φέτος τον ανανεωμένο Αστέρα Νίκαιας, υποστήριξε για τη νέα σεζόν:

«Πρώτα απο ολα θελω να ευχαριστήσω την διοίκηση που απο πολυ νωρίς είχαμε το ροστερ της επομένης χρονιάς, ολοκληρωμένο και «χτισμένο», και ετσι μπορέσαμε και κάνουμε μια μεταβατική προπόνηση, ύστερα απο την καραντίνα, με ολα τα παιδιά στο γήπεδο καθημερινα!

Προσπαθήσαμε να τους μεταφέρουμε μια φιλοσοφία που έχει ο σύλλογος και να τους βάλουμε να δουλέψουνε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια τεχνικής και τακτικής. Είμαι ευχαριστημενος με υην μεχρι τωρα προσπάθεια των παιδιών ολο αυτο τον καιρό, γιαυτό και πλέον ξεκινήσαμε απο αλλη βάση και αφετηρία!

Από τη μεριά μου θελω να εγγυηθώ ότι θα έχουμε σταδιακή βελτιωση, ατομική και ομαδική, και οτι θα είμαστε μια ομάδα η οποία θα πρέπει να παλέψεις πολυ για να την κερδίσεις! Υγεία και υπομον’η σε ολο το κόσμο και να έχουμε μια χρονιά ολοκληρωμένη, τα υπολοιπα στο γηπεδο.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ