Εκτυπώστε τη σελίδα
16-09-2020 20:02

Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων ΕΣΠΕΔΑ. Πότε θα γίνουν τα ντέρμπι κορυφής σε Β΄εθνική και τοπική γυναικών

Την 9η αγωνιστική (9/12) στην Ηλιούπολη θα γίνει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΣ Ηλιούπολης και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου για την Β΄εθνική γυναικών, στο πλαίσιο της χτεσινής κλήρωσης των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου που πραγματοποίησε η διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ.

Οι δύο σύλλογοι οι οποίοι σε μια δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και το βόλεϊ ενισχύθηκαν με πολλές και δαπανηρές μεταγραφές, δημιούργησαν ανταγωνιστικά ρόστερ, και αποτελούν τα δύο μεγάλα φαβορί που θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και την άνοδο στην Α2. Το πρώτο σερβίς της κατηγορίας είναι προγραμματισμένο για τις 7/10, και η λήξη της στις 21/4/2021.

Επίσης την 5η αγωνιστική (12/11),κληρώθηκε να γίνει και το αντίστοιχο πρώτο ντέρμπι κορυφής στην τοπική γυναικών, ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιώς και τον Ιωνικό Νίκαιας, που αποτελούν τα δύο μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα, στο κλειστό Καμινίων, έδρα που θα έχει από φέτος ο Εθνικός.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός απροόπτου είναι προγραμματισμένη για τις 15/10 και το φινάλε της κανονικής περιόδου στις 8/4/2021.

Στις 22/10 θα γίνει το πρώτο σερβίς για την τοπική 2 γυναικών ενώ η Β΄εθνική ανδρών που θα γίνει μόνο με 7 ομάδες, θα ξεκινήσει στις 9/11.

 Χαιρετισμό και αισιόδοξα μηνύματα στους εκπροσώπους των σωματείων, έστειλαν λίγο πριν τη διαδικασία της κλήρωσης σε κέντρο του Μοσχάτου και ενόψει της νέας χρονιάς, απο πλευράς ΕΟΠΕ, ο αντιπρόεδρος  Κογκαλίδης Λευτέρης, από το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ ο Παπαχατζής Πέτρος μαζί με τον Βελώνη Γιώργο, ενώ την επιτροπή διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ εκπροσώπησε ο Τσάκωνας Φάνης.

Για τις δυσκολίες αλλά και την προσμονή της επαναφοράς στα γήπεδα αναφέρθηκαν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Κος Κογκαλίδης Γιώργος, ο Γεν.Γραμματέας ΕΣΠΕΔΑ/ΕΟΠΕ Χαλβατζής Νεκτάριος, ο αντιπρόεδρος Δελαγραμμάτικας Νίκος, ενώ την κλήρωση παρακολούθησαν επίσης το μέλος ΔΣ/ΕΟΠΕ ,Βλάχος Παντελής , από το Δ.Σ./ΕΣΠΕΔΑ ο αντιπρόεδρος Μεταξάς Δημήτρης, ο ειδικός γραμματέας Σαρατσόπουλος Ρωμύλος και το μέλος Ιατρόπουλος Χάρης.

Την κλήρωση του πρωταθλήματος της  Β’ εθνικής Γυναικών μπορείτε να τη δειτε ΕΔΩ

Την κλήρωση του πρωταθλήματος της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

Την κλήρωση της Τοπικής 2 γυναικών μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

Την κλήρωση της Β΄ εθνικής ανδρών μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

 

 

Σχετικά άρθρα