1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2020 14:05

Στον ΠΑΣ Γιάννινα οι αδελφές Τζαλαλή

Μετά από δύο χρόνια, οι αδελφές Τζαλαλή θα βρεθούν και πάλι συμπαίκτριες. Συγκεκριμένα η διαγώνια Κωνσταντίνα και η κεντρική Σοφία, θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΠΑΣ Γιάννενα που αγωνίζεται στην Β΄εθνική της ΕΣΠΕΔΕ για να τον βοηθήσουν να κερδίσει την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Την τελευταία διετία η Κωνσταντίνα έπαιξε στην Πρι Λιγκ με την φανέλα του Αιγάλεω και η Σοφία ως κεντρική με την ομάδα του Πανιωνίου. Οι δύο αδελφές παράλληλα με το βόλεϊ θα συνδυάσουν στα Γιάννενα και τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, καθώς είναι ιδιοκτήτριες σε παιδικό σταθμό.

Αρχικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ για την Κωνσταντίνα Τζαλαλή

«Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση μιας πολύ έμπειρης αθλήτριας για το ρόστερ της ομάδας τη σεζόν 2020-21. Πρόκειται για την 25χρονη, ύψους 1,83, Κωνσταντίνα Τζαλαλή, η οποία αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας και αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα μας για την εκπλήρωση των στόχων της.

Η Κωνσταντίνα προέρχεται από το πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ εκεί όπου αγωνίζονταν τα τελευταία δύο χρόνια με την ομάδα του Αιγάλεω. Έχει ακόμη αγωνιστεί με τον Ηλυσιακό, επίσης στην Preleague, με τον ΓΑΣ Ιωαννίνων (β’εθνική και Α2), καθώς και με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου (β’ εθνική και A2).

Στα highlights της καριέρας της είναι σίγουρα η άνοδος στην Α1 με την ομάδα του Ηλυσιακού το 2018, καθώς και η συμμετοχή της στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος την ίδια χρονιά στη Σαντορίνη!

Η νέα αθλήτρια του ΠΑΣ, η οποία είναι κάτοχος πτυχίου νηπιαγωγού, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:«Ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος, καθώς φέτος θα αγωνιστώ στο ιστορικό σωματείο του ΠΑΣ Γιάννινα! Εύχομαι μια χρόνια με υγεία και αισιοδοξία πάνω από όλα και υπόσχομαι πως θα βοηθήσω την ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα της ανόδου...!

Καλωσήρθες στην ομάδα μας Κωνσταντίνα.»

Η ανακοίνωση για την Σοφία Τζαλαλή

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα ανακοινώνει μία ακόμη σημαντική απόκτηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου! Πρόκειται για την 29χρονη, ύψους 1,81 κεντρική, Σοφία Τζαλαλή, η οποία από φέτος θα μπλοκάρει τις αντίπαλες επιθέσεις με τη φανέλα της ομάδας μας..

Το αθλητικό βιογραφικό της Σοφίας, η οποία την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της Preleague, είναι γεμάτο τα τελευταία 12 χρόνια με συμμετοχές σε σημαντικές ομάδες και επιτυχίες, όπως η συμμετοχή στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος που έγινε στη Σαντορίνη με την ομάδα του Ηλυσιακού.

Αναλυτικά οι προηγούμενες ομάδες της Σοφίας Τζαλαλή:2008: Θρίαμβος Χαϊδαρίου, 2009- 2010: Παναθηναϊκός, 2010-2014: Θρίαμβος Χαϊδαρίου, 2014 -2015: Πετρούπολη, 2016-2017: Α.Σ. Ιωαννίνων 2017-2019: Ηλυσιακός, 2019-2020: Πανιώνιος.

H Σοφία, η οποία είναι τελειόφοιτη ΤΕΦΑΑ Αθηνών, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, με εξειδίκευση στη μέθοδο pilates και yoga for kids, αλλά και Κangoo instructor, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Εύχομαι η χρόνια να είναι γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς .Ειμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ φέτος στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννίνα. Με πολύ όρεξη και πολύ δουλειά είναι βέβαιο πως η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της!

Καλωσήρθες στον ΠΑΣ Σόφι Τζαλαλή»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ