1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2020 16:18

Νέα αρχή στην Ίριδα Ν.Σμύρνης με σφραγίδα Βασίλη Ξεροβάσιλα

Με στόχο μια καλή πορεία και την διατήρηση της στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος συνεχίζει την προετοιμασία της ή Ίριδα. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης που πέρυσι στην Β΄εθνική της ΕΣΠΕΔΑ, τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας παρά τα τεράστια προβλήματα γηπέδου και τραυματισμών, διατήρησε για τρίτη χρονιά, τον πολύπειρο και από τους κορυφαίους προπονητές στην κατηγορία, Βασίλη Ξεροβάσιλα.

Στη συνέχεια μετά από συνεργασία διοίκησης και τεχνικού τιμ, έγινε η ανασυγκρότηση του ρόστερ με την διατήρηση του περυσινού κορμού, και την προσθήκη πέντε παικτριών.

Από την περυσινή ομάδα παρέμειναν, ο συνεργάτης του Βασίλη Ξεροβάσιλα, Βαγγέλης Στρατηγός, ο φροντιστής Γιάννης Πάλλας και οι αθλήτριες: Αγάπη Φούσκα (πασαδόρος-αρχηγός), Χαρά Μπιτσάκου (ακραία), Έλσα Γρίσπου (κεντρική), Ιωάννα Μανώλη (λίμπερο), Βάσια Κούστα (κεντρική), Γραμματική Τσαγκουμάκου (διαγώνια) και οι νεαρές Αγγελική Μίγκλή (κεντρική-διαγώνια) και Στέλλα Ιωσηφίδη (ακραία-λίμπερο).

Αποκτήθηκαν: Λήδα Λειβαδάρου (ακραία) από τον Ιπποκράτη Χαϊδαρίου, Αντιγόνη Ανυφαντή (λίμπερο) από την Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Λία Καρκατζούλη (κεντρική) από την Δραπετσώνα, Χριστίνα Νίκα (πασαδόρος) από το ΠΑΚ Χαλανδρίου, Αφροδίτη Ορφανέα (διαγώνιος) από την Άρτεμις Κορυδαλλού, και η 'εμπειρη ακραία Ζωή Τουρνάκη, από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ