1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2020 16:45

Με εντατικούς ρυθμούς «κτίζεται» ο νέος Ιωνικός Νίκαιας

Στην δεύτερη φάση της προετοιμασίας της μπήκε η γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ιωνικού Νίκαιας, η οποία ενισχύθηκε και φέτος σημαντικά στις μεταγραφές με στόχο να διεκδικήσει μία δεύτερη σερί άνοδο, από την τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ, στην Β Εθνική.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που ήταν μεταβατικό ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου, μετά από 2,5 μήνες εντατικής δουλειάς που έγινε και στα δύο γήπεδα της Νίκαιας, από τον νέο προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Μαρούλη και όσες παίκτριες αποκτήθηκαν η ανανέωσαν με το σύλλογο.

Μάλιστα ο πολύπειρος προπονητής της ομάδας, υποστήριξε για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας αλλά και την δημιουργία από την αρχή της νέας και φιλόδοξης ομάδας του Ιωνικού:

«Είμαι ένας "ευλογημένος" προπονητής διότι η διοίκηση μπόρεσε να φέρει εις πέρας την επιθυμια μου να εχω το ροστερ της επόμενης χρονιάς στο γήπεδο κατα την διάρκεια της πιο κρίσιμης μεταβατικής περιόδου που έχουμε συνάντηση, λόγο φυσικά των 2,5 μηνών που δεν μπορούσαν να προπονηθούν τα κορίτσια κατά την διάρκεια της καραντίνας!

Είμαι τυχερός που έχω ένα τέτοιο ροστερ,με αθλήτριες που επι 2 μήνες και περισσότερο μέχρι 31/7 έκαναν 2-3 ώρες προπόνηση 5 φορές την εβδομάδα θυσιάζοντας στην ουσία όλο τους το καλοκαίρι! Ήταν πολύ σημαντική η μεταβατική περίοδο που δουλέψαμε με τοση ενταση αλλα και συμμετοχή διότι τώρα ξεκινάμε φυσικά από άλλη αφετηρία!

Ο Ιωνικός φέτος εχει 3 στόχους μέσα στο γήπεδο,να πάρει το πρωταθλημα,το κύπελλο και να βελτιώνεται σε όλα τα αγωνιστικά επεισόδια συνεχώς μέσα από την ατομική και την ομαδική εξέλιξη!

Είναι μια περίεργη χρονιά αυτή που έρχεται, εγώ το μονο που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι δουλεύουμε κάθε μέρα σχεδόν, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου αλλά και όλα όσα σημαίνει ο ΙΩΝΙΚΟΣ για αυτή την πόλη!!! Υγεία και υπομονή να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο και ελπίζω να έχουμε μια ολοκληρωμένη χρονιά που θα κριθούν όλα στο γήπεδο!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ