1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2020 12:52

Ξεκίνησε με χαμόγελα και αισιοδοξία ο Εθνικός Πειραιώς

Mε αρκετά χαμόγελα και αισιοδοξία έγινε χθες πρώτη συνάντηση στη λέσχη του συλλόγου της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Εθνικού που από φέτος θα αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.

Στην πρώτη συγκέντρωση η διοίκηση του Πειραϊκού σωματείου, τήρησε όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από Γ.Γ.Α. (θερμομέτρηση, απολύμανση, μάσκες, αποστάσεις), πράγμα όμως που δεν στάθηκε δυνατόν να μειώσει ούτε στο ελάχιστο το εγκάρδιο και αισιόδοξο κλίμα που επικράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν όλες οι νέες μας μεταγραφές [Παπαγεωργίου, Δελατόλα, Καραγιαννίδου, Σκαρλάτου, Γιαννίκη, Δημακοπούλου, Μουχτούρη, Μπουρέλι] τις οποίες καλωσόρισαν στην ομάδα ο επικεφαλής και Π.Δ.Ε., Σπύρος Κουτούβαλης, μαζί με τον Γ.Γ.Δ.Ε. & 'εφορο του γυναικείου τμήματος, Βασίλη Βάσκα, καθώς και τον προπονητή της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Βασίλη Κατωπόδη.

Στη συνέχεια η αρχηγός Μαριάνθη Κουτούβαλη, αναφέρθηκε στον περυσινό κορμό, Σταμπολίου, Σάσσαλου, Παρασκευή, Καστέλη, Καραφαντή, που σήκωσε το βάρος της ανόδου στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ, και κατόπιν όλες μαζί έδωσαν ραντεβού για την πρώτη σημερινή προπόνηση προετοιμασίας.

Κατα την διαρκεια της συγκέντρωσης, τον λόγο πήρε αρχικά ο Σπύρος Κουτούβαλης , o οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική δουλειά που έχει γίνει από τον Εθνικό Πειραιως, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων, όσο και σε επίπεδο γυναικείας ομάδας.

Αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει σε όλα τα γυναικεία τμήματα βόλεϊ του συλλόγου και έκλεισε λέγοντας ότι ο Εθνικός "όπου κι αν αγωνίζεται είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί και αυτό θα επιδιώξει ο ίδιος όσο βρίσκεται στο «τιμόνι» του τμήματος και πως όταν ο Εθνικός θα γιορτάζει τα 100 χρόνια της Ιστορίας του, η γυναικεία ομάδα θα έχει πετύχει το απόλυτο και θα βρίσκεται ένα βήμα πριν την κορυφαία εθνική κατηγορία".

Ακολούθησε ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Κατωπόδης, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας, των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων και έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχε από τις παίκτριες του.

Επίσης ο Βασίλης Βάσκας, υποστήριξε ότι «η ομάδα μας βήμα-βήμα, με συνέπεια, ήθος και πολλή δουλειά είναι ικανή να επιβεβαιώσει αυτό που «σιγοψιθυρίζει» όλος ο χώρος του γυναικείου βόλεϊ, ότι δηλαδή ετοιμάζεται και φτιάχνεται για μεγάλα πράγματα!!» 

Τέλος τα μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού και η Δ.Ε. βόλεϊ ευχήθηκαν στις αθλήτριες και στο προπονητικό team, υγεία και μια καλή αθλητική σεζόν με επίτευξη των στόχων τους ενώ ο φετινό σύνθημα της ομάδας είναι « όλοι μαζι ανεβαίνουμε.».

Οι αθλήτριες μέχρι την Παρασκευή 28/8, θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις ανά γκρουπ και θα τηρηθούν επακριβώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα και το βράδυ της ίδιας μέρας, στον χώρο του Ψητοτεχνείου "Γύρο-Γύρω Όλοι" στο Παλαιό Φάληρο, θα γίνει η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και των υποστηρικτών του σωματείου, στους αθλητικούς συντάκτες του βόλεϊ και όχι μόνο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ