1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2020 14:47

Ανασυγκρότηση του ΜΓΣ Πανσερραϊκού με Κώστα Ριζόπουλο και Κίτσα Γιαλένιου

Επανεκκίνηση φέτος στο τμήμα βολεϊ γυναικών του ΜΓΣ Πανσερραϊκού καθώς μετά την περσινή δημιουργία της ομάδας, η οποία έγινε βιαστικά και επιστρατεύοντας και πολλές παλιές παίκτριες ώστε να μπορέσει να «λειτουργήσει» το τμήμα και να συμμετάσχει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Από φέτος έχουμε μεγάλες αλλαγές καθώς ο Κώστας Ριζόπουλος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής Ο μέντορας και θρύλος του σερραϊκού βόλεϊ, Κώστας Ριζόπουλος που είχε αναλάβει να «τρέξει» το project της λειτουργίας του τμήματος (φροντίζοντας και για το χτίσιμο της υλικοτεχνικής υποδομής) αναγκάστηκε να γίνει «άνθρωπος ορχήστρα», ωστε να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς η ομάδα στο Πρωτάθλημα.

Παράλληλα πέρυσι δημιουργήθηκαν και λειτούργησαν και τμήματα υποδομών.Φέτος οι διοικούντες πήραν από νωρίς το καλοκαίρι τις αποφάσεις κι έτσι η ομάδα ήδη μεσούντος του καλοκαιριού, εμφανίζεται πλήρης με 14 παίκτριες (9 νέες, και 5 από την περσινή ομάδα), με προπονήτρια την Κίτσα Γιαλένιου, ενώ ο Κώστας Ριζόπουλος θα έχει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Έφορος της ομάδας ειναι ο Ακης Ζαραφίδης.

Αναλυτικά το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός είναι:

Γιαλένιου Κίτσα (Π) (ΠΑΟ) Ν.4

Σταματοπούλου Βιβή (Α)(ΓΣΣ) Ν.6

Αμπεριάδου Μάγδα (Α) (Αμπελόκηποι) Ν.9

Οικονομίδου Θώμη (Π) (ΔΑΣΩ) Ν.20

Παπακώστα Βασιλική (Κ) (ΑΟΚ) Ν.17

Κεραμιδάκη Τάνια (Κ) (Πανσερ.) Ν.10

Γαβριηλίδου Χριστίνα (Κ) (ΓΣΣ) Ν.11

Τσούλκα Γεωργία (Δ-Α) (ΓΣΣ) Ν.7

Αστεριάδου Μαρία (Α) (Αλεξανδρούπολη) Ν.5

Κιουρτίδου Ευδοκία (Λ) (ΓΣΣ) Ν.1

Κεσογλίδου Σίσσυ (Λ) (Αρτεμις) Ν.14

Βατιτση Ιωάννα (Α) (Διαβατά) Ν.8

Βασιλειάδου Κυριακή (Α) (Χρυσούπολη) Ν.16

Βαλμα Δήμητρα (Κ) (Θάσος) Ν.3

Έφορος: Ακης Ζαραφίδης

Προπονήτρια: Κίτσα Γιαλένιου

Τεχνικός Διευθυντής: Κώστας Ριζόπουλος

Το εντυπωσιακό βιογραφικό της προπονήτριας Κυριακής (Κίτσας)Γιαλένιου

Η προπονήτρια Κιτσα Γιαλένιου που ανέλαβε ηνία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανσερραϊκού έχει ένα εντυπωσιακό και πλούσιο αθλητικό βιογραφικό με σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα της στο βόλεϊ την 10ετή συμμετοχή της στον ομάδα του Παναθηναϊκού.

Η νέα προπονήτρια της ομάδας γεννήθηκε στις 27/12/1969, έχει δίπλωμα ειδίκευσης στην πετοσφαίριση.

Ως παίκτρια ξεκίνησε την πορεία της στο βόλεϊ στον Αθλητικό Όμιλο Χρυσούπολης το 1984, ενώ το 1987 και για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟΚ (Αθλητικού Ομίλου Καβάλας) με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα Νεανίδων και ανέβηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Το 1991 κάνει το μεγάλο άλμα με την μεταγραφή της στην ομάδα του Παναθηναϊκού στο οποίο αγωνίζεται για μια δεκαετία και κατακτά πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ με την φανέλα του Παναθηναϊκού φτάνει να παίξει σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να κατακτήσει την 2η θέση, αφού προηγουμένως είχε κατακτήσει με την Αθηναϊκή ομάδα και την 4η θέση στην Ευρώπη

.Η Γιαλένιου έχει περισσότερες από 100 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα με την οποία κατέκτησε την 1η θέση στο κύπελλο Άνοιξης μέσα στην Κωνσταντινούπολη και την 8η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τα τελευταία 6 χρόνια (2014-2020) ήταν προπονήτρια στην ΕΛΠΙΣ Σερρών.» 

Πηγή: Αnexartitos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ