1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2020 23:28

Η Αλεξάνδρα Χριστολιάκου νέα πασαδόρος του Απόλλωνα Σμύρνης

Η Αλεξάνδρα Χριστολιάκου θα είναι η νέα πασαδόρος του Απόλλωνα Σμύρνης. Η 25χρονη αθλήτρια, κόρη του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή Μπάμπη Χριστολιάκου, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και πήρε μεταγραφή από τον Αριστοτέλη Επανομής για να ενισχύσει το ιστορικό σωματείο της Αθήνας στη προσπάθεια που θα κάνει για άνοδο στη Β' Εθνική ΕΣΠΑΑΑ.
Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του στην ομάδα βόλει Γυναικών με την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΙΣΤΟΛΙΑΚΟΥ.

Η Αλεξάνδρα που γεννήθηκε το 1995 κατάγεται απο την Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το βολει στα αναπτυξιακά τμήματα του Ατρομήτου Τριαδίου Θέρμης. Συμμετείχε με επιτυχία στις ομάδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ΧΑΝΘ και Αριστοτέλη Επανομής. Ειναι Φοιτήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Στην ομάδα μας έρχεται να αγωνιστεί ως πασαδόρος.

Το ΔΣ του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά την Αλεξάνδρα και ευχαριστεί το Σωματείο του Αριστοτέλη Επανομής για την παραχώρηση του Δελτίου της Αθλήτριας.

Αλεξάνδρα καλωσόρισες και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία υγεία και δύναμη!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ