1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2020 22:28

Μένουν στον ΑΣ Ηλιούπολης Λιαρομάτη, Παναγοπούλου, Βροντίση

Με τρεις ανανεώσεις, ο ΑΣ Ηλιούπολης συνεχίζει την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, με το οποίο θα διεκδικήσει τον τίτλο στο επόμενο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων γνωστοποίησε την παραμονή της εμπειρης πασαδόρου Σταυρούλας Λιαρομάτη για τρίτη χρονιά και των Ειρήνη Παναγοπούλου (λίμπερο) και Θάλεια Βροντίση (κεντρική) για δεύτερη σεζόν.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο ΑΣ Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για τη σεζόν 2020-2021 με τις αθλήτριες: Σταυρούλα Λιαρομάτη, Ειρήνη Παναγοπούλου και Θάλεια Βροντίση

Η Σταυρούλα Λιαρομάτη, η οποία αγωνίζεται ως πασαδόρος, παραμένει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο δυναμικό του ΑΣ Ηλιούπολης. Η Λιαρομάτη έχει ξεκινήσει την καριέρα της από τον ΑΟ Τραχώνων, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, στον ΑΣ Ηλιούπολης τη χρονιά ανόδου της ομάδας στην Α2 (2016) και στον ΑΠΣ Αλίμου πριν επιστρέψει ξανά στην ομάδα μας το 2018.

Η Ειρήνη Παναγοπούλου, η οποία αγωνίζεται ως λίμπερο, θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με τον σύλλογο. Η 27χρονη αθλήτρια στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΣΠ Σάλαμμον, ΠΑΟ Κουκάκι και ΑΣ Τύφων.

Η Θάλεια Βροντίση, η οποία αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού, θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με τον σύλλογο. Η Βροντίση ξεκίνησε το βόλεϊ από τις ακαδημίες της Θέτιδας Βούλας και συνέχισε την αθλητική της πορεία στον ΔΑΣ Δραπετσώνας και ΑΕΓ Αιξωνή από όπου τη σεζόν 2019-20 πήρε μεταγραφή για τον ΑΣ Ηλιούπολης.

Ευχόμαστε στις αθλήτριές μας υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ