1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2020 13:15

Ενισχύθηκε στο κέντρο ο Εθνικός Πειραιώς με Κατερίνα Μπουρρέλι

Την απόκτηση της 22χρονης κεντρικής (1μ85) από τον Δ.Α.Σ Δραπετσώνα, Κατερίνας Μπουρρέλι ανακοίνωσε η νεοφώτιστη γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά στην τοπική ΕΣΠΕΔΑ, η οποία δυναμώνει στο κέντρο της με την παρουσία της συγκεκριμένης αθλήτριας.

Η ανακοίνωση του Πειραιώτικου συλλόγου για την απόκτηση της νεαρής Μπουρρέλι αναφέρει:

«Το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά, και η Δ.Ε. του Τμήματος ανακοινώνει την απόκτηση της Κατερίνας Μπουρρέλι με ύψος 1,85 που αγωνιζόταν με επιτυχία ως κεντρική επι χρόνια στον Δ.Α.Σ Δραπετσώνας.

Η Κατερίνα βλέπει ως νέα πρόκληση για την καριέρα της, την δυναμική που αναπτύσσει τα τελευταία τρία χρόνια στο χώρο του Γυναικείου Βόλεϊ ο Εθνικός μας, και σε συνάρτηση με την εξαιρετική οργάνωση του τμήματος σε όλα τα επίπεδα, είναι έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να βοηθήσει την ομάδα στο να πετύχει όλους τους στόχους που έχει βάλει !!

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Βόλεϊ Σπύρος Κουτούβαλης και η Δ.Ε., θέλει να ευχαριστήσει τον Λευτέρη Κογκαλίδη και τον σύλλογο της Δραπετσώνας, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, να επαναφέρει τον Δ.Α.Σ. στο δρόμο των επιτυχιών.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ