1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2020 20:59

Στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου Αναγνωστοπούλου και Οικονόμου

Ακόμη δύο καλές μεταγραφές μετά τις Στεβάνοβιτς και Ζούρου,ανακοίνωσε ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου ενόψει της νέας σεζόν στην Β εθνική (;) ΕΣΠΑΑΑ. Η ομάδα του Βασίλη Αρναούτη που έχει δρομολογήσει την δημιουργία ενός πρωταθληματικού ρόστερ, ανακοίνωσε τις Φαίδρα Οικονόμου και Μαρία Αναγνωστοπούλου.

Η Φαίδρα Οικονόμου είναι 23 ετών, εχει ύψος 1μ62, αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο και αποκτήθηκε με υποσχετική από την Θέτιδα Βούλας όπως η Μαριεύη Ζούρου και έχει αγωνιστεί στην Αργυρούπολη και την Θέτιδα.

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου (φωτό) είναι 29 ετών έχει ύψος 1μ82, αγωνίζεται στην θέση της κεντρικής. Έχει περάσει από Πανιώνιο και ΑΕΚ ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Ίριδας Ν.Σμύρνης από την οποία έμεινε ελεύθερη.

« Το ΔΣ και η οικογένεια του ΓΣ Αστέρα Αγ. Δημητρίου, καλωσορίζουν τις Μαρία και Φαίδρα στην ομάδας μας και τους εύχεται υγείας και μια πετυχημένη αγωνιστική σεζόν.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ